Горан ДТ
Član
Продати по 270 дин/кг са просеком од 28 кг. У Руми на вашару се тражило од 270 па навише по килограму али најчешће ђутуре мали прасици од 12 до 20 кг од 4000 до 6000 дин/ком.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam znao da Madjari i Slovaci proizvode otrovne prasice...Dis prase nije zamrzavano samo je iz uvoza i malo je jelo GM soju. Mesopromet SM Palanka je uvezao za potrebe DIS-a 2500 komada koji u prodaji imaju cenu od 350 dianara.
KUPUJMO DOMAĆE
- - - - - - - - - -
Sve je uvoz Mađarska i Slovačka
.za 3-4 mesca budu 25-30 kg neko i vece.
Gradjani se ne hrane zdravo , gledaju samo sto je jeftinije ,,pa makar i i otrovno bilo .. nema tu mnogo sta ,kako, zbog cega, cena je kod mene ta i ta ,pa ako mu s ne svidja nek kupuje mrcine koje kakve . mene to uopste ne ineresuje cena govori sve o kvalitetu u super marketima kad kupe prase kod mene na 280 i kad ga sredi ,, ne mozeda bude 350 nikakoa ko ce gde da kupuje ,, volja mu jeneka bar gradjani jedu zdravo meso...
Pa dobro bre, valjda ne bacaju medicinski odpad u pomije.A zbog tog misljenja da je sve iz inostranstva bolje nego nase, tako nam je, kako nam je sada!Mislio sam generalno na gradjane Srbije, ne samo na ljude u gradu.
Ovo uvozno je mrcina a ovo domace sto je jelo pomije iz bolnice ili neke firme je "mnogo zdravo". Masa ljudi ide u bolnicu za pomije i time hrani svinje. Otkud ti znas kad odes na pijac sa cime je hranjeno prase?
Kad procitam temu prasenje krmaca vidim da se bez ikakve kontrole i saveta veterinara udaraju razne inekcije...