Cena malih prasića na tržištu

Citam vase ostro raspravljanje oko cene prasica da je velika cena 300-350 din , , za mene je ta sad ono solidna cena i da tako treba da ostane .

P.S. Nemoj da pises velikim slovima i da se bahatis

Sabac... Pijaca je nerealna(cene) jer je pukla zbog usnih markica pa ovo malo sto je bilo podigli cenu.... bilo djuture u hiljadama:) i bio jedan domacin sa cenom od 320-330...

***Kazem nerealna zato sto sam ja kupio prase pred Vaskrs 22kg ko lutka lepo za po 300rsd/kg i pre neki dan jos jedno od 30 po istoj ceni....
U okolini je prosli vikend drugar kupio 27kg po 270rsd... taj covek nije imao vise prasadi inace bih i ja pazario tu....
Inace bruka da je u 2-3 sela postalo otezano pronaci prase i to u Macvi koja je nekada bila....
Pozdrav uzgajivacima uz nadu da ce cena da potraje...

Ima li neko kontakt ljudi iz okoline Panceva da uzimaju prasad,jer boh prodavao sve odjednom ne jedno po jedno kao sto se radi ovde kod nas,ako neko zna neka mi posalje broj u pp,hvala​

Otislo danas za sv. Djurdja 8kom prosek 45 kg sve po 285 din, u petak na pijaci ovi veci isli i za 300 din.

101551077178704949233553.jpg

U mom kraju na komad 330 do 380 u zavisnosti od velicine :osmeh:

Prijatelj moj prodao pred djirdjevdan 11 komada prosek bio 54kg po 290din, Ja imam 15 komada tu su oko 50-60kg vise mi se isplati da prodam sad nego da ih tovim.

Nazad
Vrh