dulebdp
Član
Grujo nešto nam se neslažu računice jer krmača od pripusta do odbijanja jede najmanje 5 meseci tj 150-160 dana , 160*4kg = 640 kg koncentrata400 kg hrane po 25 din idemo u nije tema za ovu raspravu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grujo nešto nam se neslažu računice jer krmača od pripusta do odbijanja jede najmanje 5 meseci tj 150-160 dana , 160*4kg = 640 kg koncentrata400 kg hrane po 25 din idemo u nije tema za ovu raspravu
Sto se tice suprasnosti 115 dana x 2,5kg + 30 dana dojenja prosjek konzumacije oko 4,3-4,5kgTo ti je oko 400-420kg. Grujina racunica po utrosku hrane nije losa.Grujo nešto nam se neslažu računice jer krmača od pripusta do odbijanja jede najmanje 5 meseci tj 150-160 dana , 160*4kg = 640 kg koncentrata
Изгледа да је то отприлике цена за целу Србију, +- 10 динараJuce na stocnom pijacu u Kosjericu do 20kg 350 dinara, veci od 20 kg 300-320 dinara
A koliko se tražilo ??U Bogatiću se juče slabo trgovalo
Koji bre stil .. tako si mi digao pritisak , da ti se ne sastavljs sa zdravim razumom, ti si toliko sada rekao ubedljivo . i da si protiv uzgajivaca prasadi u Srbiji da ako bolje razmislis ,,, kako te nije sramota znam otisao sam u a svi koje me malo poznaju ,na ovako izjasnjavanje na ovako citanom forumu nisam mogao da precutim..od toga trenutno zivim i nedam na nas postene uzgajivace prasadi...Zamolio bih moderatora da povede racuna o recniku Crnog Gruje i da ga primereno kazni. Nisam ga vredjao i ne dozvoljavam ovakav stil komunikacije.
Zamolio bih moderatora da povede racuna o recniku Crnog Gruje i da ga primereno kazni. Nisam ga vredjao i ne dozvoljavam ovakav stil komunikacije. Ako je ovo slobodan forum, nadam se da imam pravo da iznesem svoje misljenje.