pocerina
Član
Cantavir danas 270,moji bili 29 kg pa dobi 260din ja sam zadovoljan kupuje za tov kako se zove ne znam ali kamion oznaka BĆ
Dal nije slucajno beli Mercedes kamion ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cantavir danas 270,moji bili 29 kg pa dobi 260din ja sam zadovoljan kupuje za tov kako se zove ne znam ali kamion oznaka BĆ
a stoih dajes , na 15kg , nemas ih toliko da ne mozes da ides vecu kilazu a cena jos uvek nije mala..cena je od 250 do 280 kako gde kolaza do 30 kg i sta je tu problem , hoces da ih das dzabe ..onda pokloni
Свака част теби на коментару и свака част ЗЗ Кљајићево ако су успели да преваре неког несрећника.Ја разумем да је свима нама тешко и да треба продати прасице док непређу килажу али непроверити цену и допустити да те неко прави будалом са ценом од 200 дин а свуда око тебе цене много веће ,е то не разумем.Кланица Ђурђевић је 6 км од мене и у задње 3 год продао сам им једну туру прасици а није да не плаћају добро.Увек проверим цену код њих и углавном то буде 10-30 дин мање него што ја продам другом купцу.ZZ Kljajićevo 200 din/ kg - od 25 -35 kg
Aleksa Šantić 230 din/kg - od 25 - 30 kg - otkup za Neoplantin uslužni tov
Matijević,Bezdan 250 din/kg - od 15 -25 kg
Ogromna razlika u krugu od 30km, a da ne govorim na teritoriji države. Neko je lud, biće da smo mi farmeri. U razvijenim zemljama, tj. ovim koje teže da nas drže ne razvijene, formira se cena koja je obavezna za celu državu i svi moraju da se pridržavaju iste. Visina cene donosi se u dogovoru farmera, klanica, proizvođača stočne hrane, tako da svi budu zadovoljni. E moja Srbijo! Čujem da ima nekakvh zamrzlama oko poreza, el može neko da nam to rastumači, koliko sam shvatio, mi koji prodajemo treba da platimo porez?
Upravo tako.вероватно се држе оне док има оваца биће и шишања.