Drugar danas prodao mesaru iz Loznice 17 kom ,prosek 27 kg po 330 i da ih pokolje.
Juce na futoskoj pijaci u NS u mesari "Kamendin" kupio bekon buteve po 349,0 din. za kg. Butevi bili prosek tezine oko 6 kg bez papaka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Drugar danas prodao mesaru iz Loznice 17 kom ,prosek 27 kg po 330 i da ih pokolje.
A ove novije pomodarije sa rostiljem ja ne razumem...(a i na slavama se pojavilo)
Kod nas je 1000 dinara plus su lopuze pred praznike svi podigli pregled na 300 dinara.To bi trebalo negde da se prijavi zato sto je to ocigledan dogovor,a imaju monopol na pregled mesa.
Jbt, šta ne razumeš? Misliš, ne vole ljudi odjednom pečenje? Neeemaju pare, kupe 3kg roštilja za 1.500rsd, a najmanja moguća cifra za pečenicu mu izađe bar 5.000rsd. Jasnije malo?
Dule vodi racuna da to nije sa nekog mrcinista (izvinjavam se za off topic) Dule je dobar drug...
Dule nema to nikakve veze sa poznastvom trgovina a da li ce sda se proseres ili da navaratas neku jeftiku sta ga briga .. ti kupujes niko nikome ne brani ali vodi racuna .. mala je to cena a gde je zarada . razmisli malo pozdravJ...m li ga. Valjda nije, stara sam musterija u toj mesari.
Ako si citao ceo moj post-rekao sam da svaka kuca za to odvoji... tako je bilo do sad... ili dvojica podele...Jbt, šta ne razumeš? Misliš, ne vole ljudi odjednom pečenje? Neeemaju pare, kupe 3kg roštilja za 1.500rsd, a najmanja moguća cifra za pečenicu mu izađe bar 5.000rsd. Jasnije malo?