draganpan
Član
sstevan@
To znaci da pokusavaju da formiraju cenu na 280 din da nebi bila vislja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam videcu, posavetovacu se sa jos nekim, ali cinjenica je da je u sustini malo stoke uopste, kako svinja tako i ostalog.sstevan@
240-250 din/kg. Koliko je meni poznato, ima otkup u A.Šantiću i Kljajićevu.
ko kaze?gde si cuo kolega za tu cenuSto nije moguce, kazu da ce jos malo biti 500 din...
Zemljak sta je tebi.. nema te nema ali kad odvalis ja za malo da se preturim sa stolice ...Vec dva dana zovu neki ljudi za prasice koji su mi od 30 do 35 kg i rekao sam da je cena 350 din, a oni zapeli da dodju da vide jer kazu da nemogu da nadju prasice cena nije bitna kazu... sutra cemo videti... dal je moguce?
Pa bese se zaletelo prosle nedelje, ali sada vidim da je bila varka. Cujem da vi u Kraljevu i dalje dajete po 230 do 250... Imam zakazano narednih dana po 280 a kilaza je od 30 do 38 kg. Nazalost traze se muski za dogodine ali meni su vise zenski.Oni ce otprilike ici i nesto nize, verovatno po 260 kako mi je stara musterija, pecenjar, obecao.Zemljak sta je tebi.. nema te nema ali kad odvalis ja za malo da se preturim sa stolice ...