boxkole
Član
Jutros prodao deset komada, prosek 32kg. Cena 180 din/kg:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ovo napisao radi oglasa, kupaca imam !@ Fantastiko
daj oglas ,, nije ovo chat idite na PP... doslo mu ,eto to mu je ///
Ostaje 7 nazimica koje cu kasnije koristiti za priplod i 20 komada u tovu, cisto da ima da ne gledam prazno toviliste i ove male koji su tek opraseni. Veoma dugo tj. moji su dugo . Skupa hrana, ja kupujem kukuruz, soju, suncokret, premih, super ne isplativo na ovu cenu.Veoma,a i zalosno.Jel ti nesto ostaje?.Kazi mi koliko si dugo u svinjarstvu i sta je presudilo toj odluci,sem trenutno jako nepovoljna situacija.Inace ovde kako sam nacuo trenutna cena prasica je 170din./kg.Meni stizu oko N.G.,Bozica 15 kom.
Ako je cena 200 din ili manje u sadasnjim uslovima moze se zaraditi samo bolest.
Cena od 200 din je donosila zaradu pre 5-6 godina.
Pravim sam hranu ;
-premix Salvana 10% ,42e dzak od 25kg to pocnem davati dok jos sisaju
-premix Salvana 4% , 46e dzak od 25kg od zalucenja do 25-30kg tezine
-kukuruz 30din
-s. sacma 86din
-s. pogaca 80din
-jecam 30din +minazel + neosulfox po lucenju to je ugrubo racun samo za hranu.
ako da bogg i ovde da mrdne , po kucama otkupljuju na 150 - 160 ,, ja danas razvozio na 180 ,, a jojjj 250 prelepo imam jos jedo 14 kom . taman bi legla cenaKod nas traze ovih dana po 250 do 30 kg ,skocila je cena !!