Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li si to uzeo ,preko njihove zadruge ,ili od nekog gazde direktno ?Juce sam uzeo 35 komada u Conoplji 160 din/kg, prosek 20.5 kg....extra
Sinoc Kv 200,slaba ponuda.
Na 25 km razlika do 50 din ... bas zanimljivoU Čačku u petak pečenjari plaćali 150-160 dinara prasad do 30 kg.
Na 25 km razlika do 50 din ... bas zanimljivo
200 dinara kg ja cenim.Koja cena ?
Vrnjacka banja isto u nedelju ujutru i to samo muske nakupci trazili dok sam ja bio.U Čačku u petak pečenjari plaćali 150-160 dinara prasad do 30 kg.
200 dinara kg ja cenim.
uzmi jedno par krmaca ..i eto ti dzaba prasad .. ha ha ... pa u tov sve ih stavis . pa da vidis kako je lepo,, ja bi tvoje tovljenike cenio 90 dinara pa da vidimo da li je 25 po tudjoj guzici .. maloNe isplati se po toj ceni da se uzme za tov. Pala cena vec na 170.
Ako si kupac, dođi da vidiš.Ne isplati se po toj ceni da se uzme za tov. Pala cena vec na 170.
Pozdrav kolega. Sami ste rekli da nema zarade, da se hrani,cisti i radi dzabe. A ne razumem kako ocekujete da imate racunicu kad platite nesto na primer 10 dinara a mozete isto to da nadjete za 8 dinara. Moja je stvar sta trazim i koliko trazim i da li nakon toga imam zarade Pozdrav jos jednomNema sta da gleda . kvalitet i kakva je roba to nema veze ... samo da je sto jeftijije ,, ee nece moci ha ha