marko nk
Član
ima li iko informaciju koja je bila juce ujutru cijena u Krusevcu?U Krusevcu danas prasadi koliko ti dusa hoce ali nije prodato nista, vracali kuci a cenu ne zapamtih jer mi to otac isprica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima li iko informaciju koja je bila juce ujutru cijena u Krusevcu?U Krusevcu danas prasadi koliko ti dusa hoce ali nije prodato nista, vracali kuci a cenu ne zapamtih jer mi to otac isprica.
Pa imas li koliko muskih na lageru i koja kilaza?Danas me zovi i pitaju za prasad .. nude 180 din.
Danas me zovi i pitaju za prasad .. nude 180 din.
Zdravo stari druze?
Kako ide?Ma,trazi 230,00 po kg...Videces,opet,kao sto vidis,nema malih prasica,neko ce vec da se "upeca"...i onako ti "stoje" u prodaji....230,00 za 2-3 nedelje ce biti ,garant
Smej se ti smej...Po toj ceni dajem i ja moje (oko 130 komada)
Smej se ti smej...
Ovo ce na forumu ostati zapisano, pa cemo vidjeti ko je upravu, zivi bili pa vidjeli, nama narod para moj prijatelju u tome je problem!veceras prodao 23 kom(jedno leglo 24 drugo 27 kg)po 185din kuci inace cena se krece u rasponu od 180 do 200 din i da se nadovezem na predhodni post MARKA NK kroz neko vreme placace te i mnogo vise od 230 ali prasadi nece biti jer cena hrane raste i niko nece raditi sa gubitkom?