Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega, bolje je da ne znas izvoznu cenu, videces kolika im je zarada....
A zašto bi bilo kome bilo šta pravdali?Da ne muljaju, dosli bi i obrazlozili situaciju cime bi opravdali ovogodisnju cenu.
Pa najverovatnije je da je let trešnjine muve ove godine bio razvučen, da tretiranje nije poklopilo ceo preiod leta.i ne razumem otkud crvi ako se prska?
A na zapadu država određuje koliko kome propada pa npr, kokakoli kaže šećer moraš da paltiš ovoliko, mekdonaldsu kaže, svinjetinu moraš da platiš onoiliko, a Ikei, daska ima da te košta toliko?Ovo nije feudalno drustvo i mora da se odredi kome koliko pripada ili su ovi na zapadu glupi .
Misko ,a vazi i za ostale , to je izvozna cena sk. , cena za bk. je 1,4 eura , plus kostice i maticni sok . Ovo su cene od ranije , sada je situacija drugacija , naravno za njih bolja ali nama nepoznata , u svakom slucaju saznacemo koja je bila naredne godine kada nam budu cvetale ruze . Cena usluzne obrade i prerade visnje za bk. ukljucujuci naravno i zamrzavanje , pakovanje i kratko cuvanje 0,35eura .
Sta ce biti sa sljivom slabo nekog zanima,pogotovo ovde na forumu,kad dodje sljiva na red niko nista ne pise a o visnji se pise evo vec 13 strana.Kod mene u selu ima sljive ali se u narodu i dalje smatra drugorazrednim proizvodom u odnosu na visnju.Sta je bilo bilo je. Ova godina je prosla kako je prosla idemo dalje, da vidimo sta ce biti sa Sljivom. I na ovu cenu kakva god da je bila, vise mi se isplati Visnja nego da sejem kukuruz.
Koji je tvoj problem? Samo nesto negativno pises. Ako nemas nista korisno u vezi cene VISNJE da napises u ovoj temi,nemoj da pises nista,a ako te zanima cena sjive ili polozaj sljive u Srbiji otvori novu temu pa pisi tamo.Sta ce biti sa sljivom slabo nekog zanima,pogotovo ovde na forumu,kad dodje sljiva na red niko nista ne pise a o visnji se pise evo vec 13 strana.Kod mene u selu ima sljive ali se u narodu i dalje smatra drugorazrednim proizvodom u odnosu na visnju.