Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Već se raspitao onaj koji treba, jelte. Razlika je u promilima. Ne vjerujem da su svi otkupljivači opterećeni istim stvarima, kreditima, obrtnim i osnovnim sredstvima, ostvarenim poticajima, ne prodaju na istom tržištu i ostalo. Ne glumiti naivnost.Treba se raspitat
Već se raspitao onaj koji treba, jelte. Razlika je u promilima. Ne vjerujem da su svi otkupljivači opterećeni istim stvarima, kreditima, obrtnim i osnovnim sredstvima, ostvarenim poticajima, ne prodaju na istom tržištu i ostalo. Ne glumiti naivnost.
4,5 ha = 4,5 vagona ladno. Kako ide ono "višnjica rod rodila od roda se polomila"
Nemoj mi sad samo računati da mi je dosta i 0,30 s obzirom na ulaganje i ostvareni rod. Kao proizvođač i sam znaš kolika su dosadašnja ulaganja u voćnjak i mehanizaciju i koliko prskanja po kojoj cijeni ima onaj koji vodi računa.
Sav moj dosadašnji rad je bio da dođem do dobiti bilo kroz ratarstvo bilo kao sad kroz voćarstvo ali se sve na kraju svede na isto. Svaka priča je lijepa samo na početku.
Zaključak je da radim da zaradim a ne iz čistog mazohizma a ovi postovi su tek da malo plahnem dušu.
to je 25 din druga klasa,40din se placa prva,ko ima vise i do 3 din preko cene. upravo se vracam iz Aleksandrovca. price da prva ide u drugu klasu su ciste dezinformacije. normalno je da crvljiva ide u drugu i tako je uvek bilo!!!!!!Mozda cena ode malo na gore ali neproverena informacija,videcemo posle vikendaU aleksandrovcu takodje bednih 25 din.za kg visnje.
to je 25 din druga klasa,40din se placa prva,ko ima vise i do 3 din preko cene. upravo se vracam iz Aleksandrovca. price da prva ide u drugu klasu su ciste dezinformacije. normalno je da crvljiva ide u drugu i tako je uvek bilo!!!!!!Mozda cena ode malo na gore ali neproverena informacija,videcemo posle vikenda
Koji su to koji beru za 15 dinara,ako moze napisi kontakt.Stric danas bere visnju, radnici beru po 15 din, a cenu ne znam videcu veceras kad preda.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Nigde neplacaju,ima na forumu i skuplje,tacnije svi nesto napisu i posle ih nema nigde....Gde tacno placaju 40 din. prvu klasu? Ja sam prvu tonu dao po 25 din, nece da cuju za 1 din. gore. 30 godina radim visnju, ne pamtim da je bila boljeg kvaliteta.