Sapatnik
Član
Или како сам чуо на послу једно од могућих решења је да ће поврат бити као процедура за пдв. До одређеног периода се предаје и чека. И то не траје целу годину.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nešto tako Kinezi rade za kućne potrebe,malo sam tražio po netu.Ове зиме, ако успем, пробаћу да направим резервоар за извлачење метана из осоке и стајњака (барем тога има у скоро неограничем количинама). Видим по интернету да би могао плин скроз да избацим, барем за моје потребе.
Mi možemo da se pitamo ali ne moraju da nas pitaju ako mi ne želimo da se pitamo. A činjenica je da ogromna većina ne želi da se pitamo.Maksimalno će se potruditi da sledece godine bude sto gore po nas. Ove godine 18.000 dinara subvencije i dizel 179, a sledece?! 12.000 i puna cena dizela, a za povraćaj od 50 dinara će malo da sačekamo.
Hajde realno, da li nam mogu ,,uterati" da smo jedinstveni ? Zna se da se ,,uteruje" najslabijima.Al će nam uterati fino na svim nivoima...
Графикон изгледа стрмо, али разлика између максимума и минимума је свега 8 долара. Док то дође до нас, вратиће се на старо.
Колико се сећам, договор представника неких пољопривредника и министарства је био да следеће године субвенције иду на 36000 по ha. Ако се скине и са 18000 онда и треба да нам раде шта хоће. Што иначе и раде преко других ствари: инфлација, гас, струја.Maksimalno će se potruditi da sledece godine bude sto gore po nas. Ove godine 18.000 dinara subvencije i dizel 179, a sledece?! 12.000 i puna cena dizela, a za povraćaj od 50 dinara će malo da sačekamo.
Ipak je to oko 10%. Nije mali procenat za nekoliko danaГрафикон изгледа стрмо, али разлика између максимума и минимума је свега 8 долара. Док то дође до нас, вратиће се на старо.
Послато са 22081212UG помоћу Тапатока