Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako vam se pokazalo to gorivo sa Lukoil-a, i da li i sada kod njih ima nekog popusta na karticu?Hvala na informaciji. Nisam u toku kako ide jer nisam uzimao na NISu od januara-februara kad su pustili na Lukoilu 179din na agro karticu, imam jos neku zalihu ali moram polako da spremam za oranje.
Drugaru je pumpadžija rekao da se kartice od 01.11 moraju povezati-spojiti sa E agrarom. Šta, kako, nzm. Pravo da vi kažem mislio sam da je dezinformacija.Juce bio na pumpi sipao, i kaze radnik tamo, treba da se aktivira nis agro kartica preko e agrara, da li je neko imao iskustva sa tim i kako da je aktiviram preko e agrara??
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока
причам са једним пумпаџијом каже сво гориво што можеш наћи и усути код нас је исти очин све је то НисовоKakav mol kaki bakrači svi pišaju u istu tikvu tako i to oko potrošnje i kvaliteta.
Ciji call centar,eAgrar ili Nis ?.Rekao mi je da pozovem call centar da mi obajsne detaljnije, gledao sam po e agraru nigde ne vidim neku novinu...
Послато са SM-A525F помоћу Тапатока