Cena goriva

Dva puta na dan možeš da je provučeš,e sad da li ćeš sipati gorivo,ili kupiti ulje recimo, nije bitno...
Ili kante 2x60 ili dva puta u rezervoar, ili kombinacija,al dvaput je dvaput...

Hvala na informaciji. Nisam u toku kako ide jer nisam uzimao na NISu od januara-februara kad su pustili na Lukoilu 179din na agro karticu, imam jos neku zalihu ali moram polako da spremam za oranje.

Ja koristim vise od decenije unazad gorivo sa Lukoil pumpe i u masinama i u kolima jer mi je to najbliza pumpa i najprakticnija da sipam direktno u traktore da ne vucem kante. A i pre ogranicenja je bio isti popust sa karticom kao na NISu. Da kucnem u drvo nisam imao nikakvih problema sa filterima, diznama, pumpama itd ni u starijim vozilima ni u vozilima novije generacije. Sto se potrosnje tice, punim u bidon pa iz bidona kasnije u traktore ovo NISovo gorivo pa ne mogu da uporedim potrosnju.
Trenutno ima popusta samo na ECTO dizel sa karticom je 201din.
Послато са Mi 11T помоћу Тапатока

c36d51db8e7af0e4957bd13e6e0ccb8c.jpg

Testirao sam malo Mol dizel, nekih 4-5 rezervoara sam potrosio i auto je trosio apsolutno isto kao i sa Nisa(Gasproma).. E sad, Nis gorivo sipam samo na Gasprom pumpi na autoputu kod Malog Pozarevca jer koliko znam tu je bolje gorivo nego na lokalnim NIS pumpama tako da je mozda i to uticalo da ne primetim razliku...

Kad smo kod tocenja preko kartice, i dalje vazi da u rezervoar mozes koliko hoces i koliko hoces puta. Znam to jer kad sam bio na sarmijadi u Backoj Topoli proslog vikenda na Nisu pored vasarista dosao JD sa zmajevkom, puni rezervoar na pumpi pa se prebaci na parking i pretace u kocke od 1000l. Pricao sa deckom kaze tu mu je najbliza Nis pumpa pa mora tako da radi.

Juce bio na pumpi sipao, i kaze radnik tamo, treba da se aktivira nis agro kartica preko e agrara, da li je neko imao iskustva sa tim i kako da je aktiviram preko e agrara??

Послато са SM-A525F помоћу Тапатока

Juce bio na pumpi sipao, i kaze radnik tamo, treba da se aktivira nis agro kartica preko e agrara, da li je neko imao iskustva sa tim i kako da je aktiviram preko e agrara??

Drugaru je pumpadžija rekao da se kartice od 01.11 moraju povezati-spojiti sa E agrarom. Šta, kako, nzm. Pravo da vi kažem mislio sam da je dezinformacija.

Rekao mi je da pozovem call centar da mi obajsne detaljnije, gledao sam po e agraru nigde ne vidim neku novinu...

Nazad
Vrh