dragan.kovacev
Član
Mi sto imamo po 5-6 gazdinstva sad ce ebemo kevu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ogranicenje od 60l po jednom tocenju ili 60l na 24h?Nece moci tako, tu onda nema ogranicenja. Nego na agro karticu pa za 24 h na jednu karticu max 60 litara sipas. Sutra moze opet....
Lako oni naprave softver da ocitava br kartice, a sve pumpe su umrezene Nisove....
To je priča za one koji gledaju Dnevnik 2 i imaju 3 nervne ćelije.Znas li da je bila >120$, e ta je 200din i treba je potrositi da bi na red dosla ova sad od 100-106$
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
bravoTo je priča za one koji gledaju Dnevnik 2 i imaju 3 nervne ćelije.
Da li ti znaš da je u periodu 2011-2014. barel sve vreme bio skuplji nego sada, a da je dizel bio 135 dinara?
I to je tada moglo, a sada ne može? Ne može, jer neko hoće nenormalno da se obogati. Ne mislim na nivou Srbije, Ex-Yu, već svetskom nivou.
Da li znaš da 1 barel ima 159 litara? Da se od toga oko 80% dobije goriva, što je oko 120l.
A gde su ostali proizvodi, ulja, maziva, bitumen? Koji se takođe prodaju.
Nije valjda da kupujete na 5-6 razlicitih kartica?Bolje na jednoj da sto pre skupite 10000l zbog veceg bonusa Hvala, hvala!Mi sto imamo po 5-6 gazdinstva sad ce ebemo kevu
Idem ujutru do pumpe sa autom i dva kanistera po 50 litara u gepek, pa ce da vam javim. Pumpa Nis u Kovacici...Jel ogranicenje od 60l po jednom tocenju ili 60l na 24h?
Ma zezam se, ne kupujem od nisa uopste i nemam ni jednu agro karticu. Nikako mi ne odgovaraju! Naftu sam kupio zimus do jeseni ne idem na pumpu.Nije valjda da kupujete na 5-6 razlicitih kartica?Bolje na jednoj da sto pre skupite 10000l zbog veceg bonusa Hvala, hvala!
Jel imaš karticu za Nis pumpu za svako gazdinstvo?Mi sto imamo po 5-6 gazdinstva sad ce ebemo kevu
Ovo nije tacna informacija. Nema on sta da zmuri na jedno oko, na jednu agro karticu mozes sipati max 60 litara od jednom u kanister, onda odes i platis, pa zatim izadjes sa pumpe i odmah se vratis samo izadjes na put i nazad. I tako za 24 sata sa jednom karticom mozes 10 puta sipati evrodizel po 179. Svakih 24 sata po 10 puta po 60 litara. Ja danas poneo na posao dva burica plasticna po 50 litara i sipao jedan platio izasao van pumpe okrenuo se i vratio da natocim drugih 50 litara. Dosao kuci i to pretocio sa pumpom u auto....Na ,,nisovim" pumpama sad mi rece pumpadzija moze 60l u kanistere jednom u toku dana,moze na agro karticu jeftiniji dizel,moze da se dodje i vise puta u toku dana(zazmurice kao na jedno oko) a najbolje kad su razlicite smene,pre podne jednu turu,popodne drugu.
Taj 'oće da dobije platu a da ništa ne radi...Na ,,nisovim" pumpama sad mi rece pumpadzija moze 60l u kanistere jednom u toku dana,moze na agro karticu jeftiniji dizel,moze da se dodje i vise puta u toku dana(zazmurice kao na jedno oko) a najbolje kad su razlicite smene,pre podne jednu turu,popodne drugu.