paorpaor
Član
Ja sam cu evro 1000 u ponedeljak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kupio 121 i to treba veza,ni jedna menjačnica neće pre ponedeljka da prodaje,a kupuju po zvaničnom kursu.Evro u Pančevu se kupuje oko 118.9
Svako ne radi kako mu je volja,1400l goriva na lageru,uptedjevina u evrima pa nek se igra Putin i dalje.Od ponedeljka prikolicu ne kačimo bez 1500€.Tako da svako nek radi kako misli da je najpametnije.[mention]SeljakizGrada [/mention] Pa jel si nasao vezu, sta nas drzis u neizvesnosti? Jel ima i za nas nesto? P.S Molim te pitaj tog tvog kakav je horoskop za Vagu za sledecu nedelju!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovo nije normalno.Taman kada uspem da sastavim kraj sa krajem, oni se rašire!
A kao teško seljaku....sve se nema...Kod nas je manjak evra zato sto seljaci kupuju nenormalno.
У доброј земљи коментари на твој видео да нема горива су углавном коментарисали како има и да није ограничено. Већина само удара контру шта год да се напише па сам у том смислу написао да не треба да им дајеш повода, бар ја то не бих радио. Хоћу да кажем да је Фејсбук генерално а поготово ДЗ место где се сјате такви ликови.Ne razumem?