Peet
Član
Slikacu ti ovih dana.Mozes da slikas kako je ubacen filter? Ako mogu i ja da nabudzim na pumpu i pistolj neki filter zbog kola....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Slikacu ti ovih dana.Mozes da slikas kako je ubacen filter? Ako mogu i ja da nabudzim na pumpu i pistolj neki filter zbog kola....
Koristim molov dizel. Popust mi je od 10 do 12 din, kako kad. Prošle godine smo stukli oko 20.000 litara...Treba da si zaveden kao diamond clan, sa potrošnjom od preko 10 000l, koja se računa od 1.1.2018.
Ne na molu, kod privatnika ali provereno gorivo...Gde točiš, bas na mol pumpi? Mi kad smo kod njih hteli da uzmemo, nisu hteli doneti, a da uzmes sa pumpe, popust 5din čini mi se, količina im nije bila bitna.
U NIS kad je bio popust 15din, tad je bilo najbolje, jer su sa cenom bili isti kao i svi ostali sto vuku sa cisternama.
Da.Koji privatnik, da nije Jelić?
Potezi očajnika...Psihopati je malo pao rejting i ne može to da podnese. Ali ovaj narod, užas...Samo treba parafrazirati Panteliju Topalovića...Debili vladaju,debini potezi,nabili cenu pa je tako napucanu ogranicavaju,boze pomozi
Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока