Najvise mi je auto stucao sa Lukoil gorivom, na NISu gde god sipao uvek je bilo bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prelazio sam na Horgoš 2 i pumpa koja mi je bila usput je bila OMVAko dolazite na "ovu stranu" tocite kod Shell. Sad je i premijum dizel na istoj ceni kao "obican". Cena je ogranicena, pa se zna. 99 % da ce ostati ta cena do izbora...
Jel to malo ili punoNIS danas 182.40
Pet dinara po litri,ali mora da se uplati prvo na karticu,pa onda sa istom placasVi što kupujete na Mol pumpama,imate li neku karticu,popust?
To je neki redovan popust na karticu ili je u slucaju odredjene kolicine ? Ili mozda postoje dodatni popusti na kolicine ?Pet dinara po litri,ali mora da se uplati prvo na karticu,pa onda sa istom placas
Treba da si zaveden kao diamond clan, sa potrošnjom od preko 10 000l, koja se računa od 1.1.2018.A koliko si ti potrošio pa imaš taj popust na 1000 din?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока