CetojevicM
Član
To moras Mome pitati, on je sipaoSipaju lozu svima ili samo na poznato
Ja sam cuo da se kod njih sipa u kanistere ali sve je to mucka trans.
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To moras Mome pitati, on je sipaoSipaju lozu svima ili samo na poznato
Kolega zavisi na kojoj pumpi si sipao..Jeftinije i losije gorivo
Ja vise ne koristim dizel iz bih
Provereno trosi ga traktor ili kombajn 5-10% vise u odnosu na nisovo gorivo sa nasih pumpi
Ja prije 2 mjeseca kupio 400 litara loze po 1.85...al to na crno..dovezli u selo manju cisternu..dukicSmiljan .To ti je kad sidjes sa autoputa u Drugovicima pa onda ides prekim putem prema Srpcu kroz Zupu tzv ako znas .Moras samo sacekati da upali kamion cisternu , pa da nabije zrak pa onda sipa
Pistolj ogroman moze samo kanister sa vecom rupom a brojcanik broji po 10lit ha ha .
Ali dobro je ne zakidaju
Sipam u auto ali u traktore i kombajn vise ne jer mi se ne isplati...kad odbijem koliko mi vise potrosi dodje mi na isto kao da kupim na nisu sa popustom 12dinKolega zavisi na kojoj pumpi si sipao..
Inace vi iz Srbije trenutno trosite bosansko gorivo . Blizu mog grada se izvlaci gorivo i redovno ide jedan nisov kamion za Srbiju (tako mi receno).
Sirova je iste cene kao i 2014… ali akciza je takva da paori subvencionisu drzavu…Ode nafta sirova u 3pm. Inace malo loze danas sipao u jednom selu kod nas litar 2km
Kakvo li je smeće na nis-u i koliko zakidaju na pištolju kad je kod Neškovića dobro?Kad prolazim kroz Bijeljinu uvek napunim auto, uglavnom kod Neskovica. Manje trosi nego kod nas na NIS-u. Dobar mi je i Lukoil ECTO Diesel.
Tako je. I to je parafin. Imao sam problema pre god.dana, ali je bio lukoilovo gorivo u pitanju. A tek je bilo -par stepeni. Takodje smo uzeli gorivo jesenas, taxi petrol, videcemo ovih dana...I ja to primerio, pre neki dan nalio u traktore iz cisterne (plasticna providna) da napravim mesta za drugo gorivo, kad na dno se uhvatila bela skrama, od taxi petrola gorivo doneto jesenas.
Ako dolazite na "ovu stranu" tocite kod Shell. Sad je i premijum dizel na istoj ceni kao "obican". Cena je ogranicena, pa se zna. 99 % da ce ostati ta cena do izbora...To sam i ja primetio. Ford mi već jedno vreme pokazuje veću prosečnu potrošnju goriva, ja mislio zapušio se EGR. Neki dan sam išao u Mađarsku, pa reko da natankujem tamo, jeftinije je gorivo. I eno sad potrošnja pala za više od pola litra.
Mozes da slikas kako je ubacen filter? Ako mogu i ja da nabudzim na pumpu i pistolj neki filter zbog kola....Ja imam filter na pumpi ugradjen i sipam iz kocke od 1000 lit svo vreme u 2 Pasata i Golfa 2. Nikad nikakvih problema, ni leti ni zimi. Gorivo od Taxi Petrola.