Cena goriva

Код дизела може базно уље да се меша. Била је малверзација пре неколико година са тим уљем. Увозили за прераду а мешали са дизелом. За бензин нисам сигуран знам да је пре мешао са разређивачем за фарбу. Било је и са неким техничким бензином више сам и заборавио.

Kod mene u okolini su bila hapsenja poslednjih dana zbog goriva u kojima nisu nadjeni odgovarajuci markeri. Verovatno neko prijavi, upadnu ti nenajavljeno i provera svega sto imas.. Bar sa te strane znam da necu da se zezam morace da bude sa neke pumpe pa makar bilo duplo losije to nam je sto nam je.. Mol goriva su mi se pokazala kao najkvalitetnija poslednjih godina.

Takođe koristim molovo već godinu dana, zeznem se nekad i sipam na Nis-u i nemam nekih zamerki, sem jedne kad bolje razmislim, imamo dve niš pumpe, jedna u gradu i jedna na kraju sela kod mene u kraju, i ova u gradu ima stvarno puno lošije gorivo i često bar dinar skuplje

Mol je par ekselans gorivo.Brat vozi cisternu pa priča šta sve ima, šta se sve radi, šta se uvaljuje ljudima i tako.

Baća pričali smo jesenas o nenormalnoj potrošnji.Kod traktora i kombajna se najviše oseti, kao da cure rezervoari.

Skoro pričam sa čovekom koji drži šlep službu, 9 vozila ima, parking službe mu je pored Nisove pumpe na Ibarskoj magistrali, mora da prodje kroz pumpu da bi ušao na parking. Gorivo ne sipa na Nisu, već na pumpi na kilometar odatle, privatna pumpa, al doteravaju molov dizel. Kaže mi za Nis da su najgori što se tiče kvaliteta dizela.

I za cigarete i alkohol sam cuo da ce ici gore dok se ne izjednaci cena sa EU.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh