Cena goriva

O bre radoslave ko mu gleda u buđelar,neka radi ko mu brani.
Uf,verovatno je pola pola.
Kako nije gledanje Savo, čim troši puno goriva, radi dosta zemlje...Ako ne treba dati povrate takvima,( onda mu i branimo ) to je gledanje u buđelar, čista logika.

Uf, gledati u tuđ novčanik nije dobro, posebno jer ne znamo da li je čovek poštenim radom stekao što ima, a naš kolega verovatno jeste...Ako se ima neki očigledan dokaz, kao neki tajkuni, Kostić itd pa ajde...Kod mene ima čovek koji je potrošio sigurno 15000 litara nafte od avgusta a uopšte nije u dobroj situaciji...
Onda kod njega nesto ne stima

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Da nije ko jedan sa traktorom od 140 ks vuce heder po ataru i ne gasi ga posto mu je vruce pa da mu radi klima

A kako vi znate ko je otprilike koliko potrosio goriva? Mene to nikad nije zanimalo koliko neko potrosi

Нафта се трошити мора још нико није тај трошак избегао. Ја ћу потрошити на 30+кј минимум 500л дизела у орању и надам се да ћу успети нешто од шофера да ископам по 130-140 л. Ако не негине ми НИС и њихов страшни попуст од 12д/л.

Kakvo je vreme došlo, stvarno se isplati da se uzme (ko može) u ogroman tank kući po povoljnijoj ceni na veliko, jer cena goriva je postala stvarno bezobrazna. Što se bar privremeno dok ne izgrmi cena nafte globalnu malo akcije ne smanje, to ne spominje niko?

Valda ce kolege iz Pozarevca resiti I manju cenu za Dizel kao I sto su za djubrivo, a mi sedimo I cekajmo ishod. Sta reci za ova NASA udruzelja sve jajara do **greška izuzetno lako su se prilagodili situaciji.

Nazad
Vrh