Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako bude...Па кад буде рефакција...
.. jel moze do 27. po 179 , iako su potroseni svi litri po hektaru za proslu godinu?
hrvati cepaju na 6 razlicitih pumpi po 0.82 evra---- 96 dinZnači idemo u Bosnu, dizel 143 dinara...Pa, dobro...Posle će NIS da ponovo šalje SMS poruke...
Ako ste bili kod neke snajke onda može čika AcoAko sam ja bio u Negoslavcima nekad davno, dva meseca, jel mogu i ja da sipam taj plavi dizel?
Mislim da se to neracuna,ali najbolje ti je da odes do prve stanice murije pa da tamo proverisAko sam ja bio u Negoslavcima nekad davno, dva meseca, jel mogu i ja da sipam taj plavi dizel?
ja cepam obicno.poceo sam sve manje kupovati to plavo smece.prosle godine samo pola plavog od ukupne potrosene kolicine, ovo ostalo obicno cak nekad i ono premium koje je za 1euro skuplje od plavog smeca.filtere goriva sam poceo menjati svakih 50-100rh.dok nisu inektori poceli stradavati tocio sam plavi.na novoj 8ici dvaput radeni inektori u 4g.otkad ne tocim plavi traktor se preporodio a o potrosnji manjoj da ne pricamo.probao sam vise dobavljaca kod svih isto smece plavo posebno ako trazis da ti dovezu kucihrvati cepaju na 6 razlicitih pumpi po 0.82 evra---- 96 din
takozvani za njih plavi dizel
Исто питање колегама?.. jel moze do 27. po 179 , iako su potroseni svi litri po hektaru za proslu godinu?