Lala iz Banata
Član
Ja sam sipao pred novu godinu u cisterne, zut kao limun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kako to ja imam ww boru eto vec 14 god kod mene i u 99%sipano na NIS presla 210000 kod mene sad ima 350....i dizne nisu pipnute nit dimi nit trese radi motor jako lepo tako da to nepije vodu ima nesto i do odrzavanja i do stila voznje nehvali ja nis gorivo al eto to je moje zapazanje jedino sto je tacno mol kad sam sipo vani trosila u proseku 1l manje na 100 km predjenih to je nekih 15% manje nego nisov dizelGeneralno gorivo na Nis pumpama je poprilicno loseg kvaliteta.Bas se vidi po autu a mnogi rade pumpe i dizne u zadnje vreme.Bas je loseg kvaliteta njihovo gorivo
Bore uglavom imaju PD(pumpa dizna) motore, postoje i one starije sa bos pumpom, PD motor kao takav nije previse osetljiv na los kvalitet goriva, mada ako je bas lose gorivo crknuce. Danasnji moderni Comon rail motori su preosetljivi na kvalitet goriva.kako to ja imam ww boru eto vec 14 god kod mene i u 99%sipano na NIS presla 210000 kod mene sad ima 350....i dizne nisu pipnute nit dimi nit trese radi motor jako lepo tako da to nepije vodu ima nesto i do odrzavanja i do stila voznje nehvali ja nis gorivo al eto to je moje zapazanje jedino sto je tacno mol kad sam sipo vani trosila u proseku 1l manje na 100 km predjenih to je nekih 15% manje nego nisov dizel