Cena goriva

Meni Nis poslao poruku sa obaveštenjem da ću uz redovne bonuse dobiti još pet dinara po litru samo da se vratim a inače sam bio u Platinum nivou.Nepada mi na pamet na MOL-u imam popust 6 dinara a uskoro ću u VIP nivou i tada mi je popust 8 dinara po litru da ne govorim o razlici u kvalitetu goriva.
Kako se dobijaju ti popusti, po kupljenoj količini? Koliko treba da se pazari da se stekne 8 dinara?

Kako se dobijaju ti popusti, po kupljenoj količini? Koliko treba da se pazari da se stekne 8 dinara?
Pa vrlo jednostavno, sve zavisi od količine koju kupuješ,na MOL-u imaš tri nivoa silver, gold i vip do određene količine si u silver nivou pa recimo posle kupovine više od 500 litara preiaziš u gold nivo i automatski ti je i veći popust po litri. Trenutno sam u gold nivou i imam 6 dinara popust uskoro prelazim u vip nivo i tu je popust 8 dinara po litru. Pre nove godine su mi poslali izveštaj u kom piše da sam kupio 1550 litara dizela.

Замисли кркљанац на граничним прелазима ако реше да тренирају строгоћу пар недеља.
Sva sreća pa mi na Poljoinfo forumu imamo kolegu @Peet , taman da se vrati onom svom starom hobiju iz 1992. Nadam se da će uspeti da nam obezbedi dovoljne količine goriva iz bratske nam Rumunije......:haha::haha::haha:

ako sam dobro čuo na n1, 2023 godine rafinerija u pančenu tri meseca nije radila zbog nekog remonta, pa je bilo goriva na pumpama, uvoz je bio malo jači

Pa vrlo jednostavno, sve zavisi od količine koju kupuješ,na MOL-u imaš tri nivoa silver, gold i vip do određene količine si u silver nivou pa recimo posle kupovine više od 500 litara preiaziš u gold nivo i automatski ti je i veći popust po litri. Trenutno sam u gold nivou i imam 6 dinara popust uskoro prelazim u vip nivo i tu je popust 8 dinara po litru. Pre nove godine su mi poslali izveštaj u kom piše da sam kupio 1550 litara dizela.
Još uvek sam na srebrnom nivou, ali sada vidim da vredi pokušati da se popneš do zlata. Popust je primjetan

Nazad
Vrh