Lala iz Banata
Član
A rafinerija u Pancevu je jedina na svetu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ne znaju gde sam prešao ali znaju da ne koristim njihovu karticu.Kako mogu da znaju da si presao na mol?
Kako se dobijaju ti popusti, po kupljenoj količini? Koliko treba da se pazari da se stekne 8 dinara?Meni Nis poslao poruku sa obaveštenjem da ću uz redovne bonuse dobiti još pet dinara po litru samo da se vratim a inače sam bio u Platinum nivou.Nepada mi na pamet na MOL-u imam popust 6 dinara a uskoro ću u VIP nivou i tada mi je popust 8 dinara po litru da ne govorim o razlici u kvalitetu goriva.
Pa vrlo jednostavno, sve zavisi od količine koju kupuješ,na MOL-u imaš tri nivoa silver, gold i vip do određene količine si u silver nivou pa recimo posle kupovine više od 500 litara preiaziš u gold nivo i automatski ti je i veći popust po litri. Trenutno sam u gold nivou i imam 6 dinara popust uskoro prelazim u vip nivo i tu je popust 8 dinara po litru. Pre nove godine su mi poslali izveštaj u kom piše da sam kupio 1550 litara dizela.Kako se dobijaju ti popusti, po kupljenoj količini? Koliko treba da se pazari da se stekne 8 dinara?
Sva sreća pa mi na Poljoinfo forumu imamo kolegu @Peet , taman da se vrati onom svom starom hobiju iz 1992. Nadam se da će uspeti da nam obezbedi dovoljne količine goriva iz bratske nam Rumunije......Замисли кркљанац на граничним прелазима ако реше да тренирају строгоћу пар недеља.
Još uvek sam na srebrnom nivou, ali sada vidim da vredi pokušati da se popneš do zlata. Popust je primjetanPa vrlo jednostavno, sve zavisi od količine koju kupuješ,na MOL-u imaš tri nivoa silver, gold i vip do određene količine si u silver nivou pa recimo posle kupovine više od 500 litara preiaziš u gold nivo i automatski ti je i veći popust po litri. Trenutno sam u gold nivou i imam 6 dinara popust uskoro prelazim u vip nivo i tu je popust 8 dinara po litru. Pre nove godine su mi poslali izveštaj u kom piše da sam kupio 1550 litara dizela.
Skini aplikaciju i videćeš sve pumpe.Gde može da se vidi spisak Mol-ovih benzinskih pumpi po gradovima?
Da sad sam video. Meni je značajno a nisam znao da ima u Zrenjaninu.Skini aplikaciju i videćeš sve pumpe.