Ne nije tačno ja nisam kupio svu količinu koja mi je odobrena,i u aplikaciji piše ostatak od odobrene količine .i taj ostatak sam kupio po 179 dinara.Nema vise ostatak, ta litraza koju si uzeo racuna ti se u ovoj godini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne nije tačno ja nisam kupio svu količinu koja mi je odobrena,i u aplikaciji piše ostatak od odobrene količine .i taj ostatak sam kupio po 179 dinara.Nema vise ostatak, ta litraza koju si uzeo racuna ti se u ovoj godini
Ja poruku sto sam citao ne pise tako da cena vazi samo na preostalu kolicinu sto nije iskoriscena.Pise /Nepropustite priliku da kupite evro dizel po ceni od 179 dinara po litruNe nije tačno ja nisam kupio svu količinu koja mi je odobrena,i u aplikaciji piše ostatak od odobrene količine .i taj ostatak sam kupio po 179 dinara.
Pa ne možeš otići na pumpu i kupiti 3000litara po 179 dinara,na osnovu čega?u aplikaciji lepo piše koliko ti je preostalo od ukupno odobrene količine. To ne znači da ću ja dobiti i reakciju za ovu količinu goriva .Ja poruku sto sam citao ne pise tako da cena vazi samo na preostalu kolicinu sto nije iskoriscena.Pise /Nepropustite priliku da kupite evro dizel po ceni od 179 dinara po litru
Tih 10 kinti as agro karticom ili uopste na 200l?Koje potrosio limit sa gazdinstva,placa punu cenu. Pitao sam juce na pumpi, preko 200L ima popust 10 din. Pocetkom februara prave presek stanja pa ce se videti za dalje.
Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
To nam sva sreca.Nemoj tako, daju ljudi punu moralnu podršku.![]()
Da li taj plavi zadovoljava standarde? Da li si nosio na analizu? Meni kad donesu gorivo obavezno se sipa u flašu od litre i ona se plombira i napiše datum i količina. Ako ima problema ta flaša se nosi na ispitivanje.ja cepam obicno.poceo sam sve manje kupovati to plavo smece.prosle godine samo pola plavog od ukupne potrosene kolicine, ovo ostalo obicno cak nekad i ono premium koje je za 1euro skuplje od plavog smeca.filtere goriva sam poceo menjati svakih 50-100rh.dok nisu inektori poceli stradavati tocio sam plavi.na novoj 8ici dvaput radeni inektori u 4g.otkad ne tocim plavi traktor se preporodio a o potrosnji manjoj da ne pricamo.probao sam vise dobavljaca kod svih isto smece plavo posebno ako trazis da ti dovezu kuci
Ne znam koliko godina već uzimam od istog dobavljača, preko 20 sigurno. Nikad ni jedan problem sa gorivom. Flaša je plombirana od strane dobavljača i može se otvoriti samo u njegovom prisustvu. Ali kažem nikad nisam imao problema sa gorivom...A što ne odneseš flašu na analizu pre nego što se nešto desi a ne da čekaš da se desi.
otkako je drzava pocela ovde da limitira maximalne cene poceli su veliki problemi s tim plavim.jos se najbolje pokazalo kad tocim direkt na pumpi al i tamo nakon svakih 10-30l potorsenih posebno kad su veci obrtaji i tezi rad moram da ispustam vodu iz filtera za gorivoDa li taj plavi zadovoljava standarde? Da li si nosio na analizu? Meni kad donesu gorivo obavezno se sipa u flašu od litre i ona se plombira i napiše datum i količina. Ako ima problema ta flaša se nosi na ispitivanje.
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ko kaze da nece imati prava?? Ovo sto si ti citirao je uredba od 26 07 2024 i vazi sest meseci, sto znaci da istice 27 01 2025 i da treba da izadje nova uredba sa novim pravilnikom.Očekuje se produženje Uredbe. Međutim, totalni nonsens je ako ostane ovo - "Uslov za to je da imaju površine upisane u Registru poljoprivrednih gazdinstava na dan 1. april 2024."
Zašto nova gazdinstva da ne dobiju ista prava?
![]()
Produženje subvencionisanog evro dizela za poljoprivrednike na pomolu?
Očekuje se da će Uredba o ograničenju cena derivata nafte biti produžena i nakon 27. januarapoljoprivrednik.net
on to plombira pred tobom ili kako?Ne znam koliko godina već uzimam od istog dobavljača, preko 20 sigurno. Nikad ni jedan problem sa gorivom. Flaša je plombirana od strane dobavljača i može se otvoriti samo u njegovom prisustvu. Ali kažem nikad nisam imao problema sa gorivom...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk