Cena goriva

Koje potrosio limit sa gazdinstva,placa punu cenu. Pitao sam juce na pumpi, preko 200L ima popust 10 din. Pocetkom februara prave presek stanja pa ce se videti za dalje.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Ja poruku sto sam citao ne pise tako da cena vazi samo na preostalu kolicinu sto nije iskoriscena.Pise /Nepropustite priliku da kupite evro dizel po ceni od 179 dinara po litru
Pa ne možeš otići na pumpu i kupiti 3000litara po 179 dinara,na osnovu čega?u aplikaciji lepo piše koliko ti je preostalo od ukupno odobrene količine. To ne znači da ću ja dobiti i reakciju za ovu količinu goriva .

ja cepam obicno.poceo sam sve manje kupovati to plavo smece.prosle godine samo pola plavog od ukupne potrosene kolicine, ovo ostalo obicno cak nekad i ono premium koje je za 1euro skuplje od plavog smeca.filtere goriva sam poceo menjati svakih 50-100rh.dok nisu inektori poceli stradavati tocio sam plavi.na novoj 8ici dvaput radeni inektori u 4g.otkad ne tocim plavi traktor se preporodio a o potrosnji manjoj da ne pricamo.probao sam vise dobavljaca kod svih isto smece plavo posebno ako trazis da ti dovezu kuci
Da li taj plavi zadovoljava standarde? Da li si nosio na analizu? Meni kad donesu gorivo obavezno se sipa u flašu od litre i ona se plombira i napiše datum i količina. Ako ima problema ta flaša se nosi na ispitivanje.

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Očekuje se produženje Uredbe. Međutim, totalni nonsens je ako ostane ovo - "Uslov za to je da imaju površine upisane u Registru poljoprivrednih gazdinstava na dan 1. april 2024."
Zašto nova gazdinstva da ne dobiju ista prava?

A što ne odneseš flašu na analizu pre nego što se nešto desi a ne da čekaš da se desi.
Ne znam koliko godina već uzimam od istog dobavljača, preko 20 sigurno. Nikad ni jedan problem sa gorivom. Flaša je plombirana od strane dobavljača i može se otvoriti samo u njegovom prisustvu. Ali kažem nikad nisam imao problema sa gorivom...

Da li taj plavi zadovoljava standarde? Da li si nosio na analizu? Meni kad donesu gorivo obavezno se sipa u flašu od litre i ona se plombira i napiše datum i količina. Ako ima problema ta flaša se nosi na ispitivanje.

otkako je drzava pocela ovde da limitira maximalne cene poceli su veliki problemi s tim plavim.jos se najbolje pokazalo kad tocim direkt na pumpi al i tamo nakon svakih 10-30l potorsenih posebno kad su veci obrtaji i tezi rad moram da ispustam vodu iz filtera za gorivo
nosili smo al ne vredi uvek je potrosac kriv nikad oni nisu krivi
ovde su mnogi za ukidanje tog plavog dizela.na faceu u grupi malo pa malo neko objavi kakve probleme imaju sa plavim pogotovo novi traktori

Očekuje se produženje Uredbe. Međutim, totalni nonsens je ako ostane ovo - "Uslov za to je da imaju površine upisane u Registru poljoprivrednih gazdinstava na dan 1. april 2024."
Zašto nova gazdinstva da ne dobiju ista prava?

Ko kaze da nece imati prava?? Ovo sto si ti citirao je uredba od 26 07 2024 i vazi sest meseci, sto znaci da istice 27 01 2025 i da treba da izadje nova uredba sa novim pravilnikom.

Ne kaže niko, napisao sam AKO OSTANE. Međutim, postoji velika mogućnost da će samo produžiti trajanje Uredbe na određeno vreme. Tada će značiti baš to.

Ne znam koliko godina već uzimam od istog dobavljača, preko 20 sigurno. Nikad ni jedan problem sa gorivom. Flaša je plombirana od strane dobavljača i može se otvoriti samo u njegovom prisustvu. Ali kažem nikad nisam imao problema sa gorivom...

on to plombira pred tobom ili kako?

donese ti tako vec?

kako znas da je isto gorivo sto ti proda i ovo sto je u flasi(pod uslovom da ti donese tako flasu)?

Nazad
Vrh