Cena goriva

Sa broda u Jadranu ,odakle dolazi gorivo uglavnom ovde ,nabavna cijena je oko 0.85e po litri. Kad sevdodaju troskovi do pumpe sa prevozom i zaradom benzinske pumpe bude 0.95 do 1e po litri, ostalo su akcize

Je l uspeo neko da poveze lukoil agro karticu sa njihovom aplikacijom? Izbacuje mi neku gresku da samostalna registracija nije dozvoljena.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Зар није пре неколико дана амерички амбасадор изјавио да смо на добром путу а сад санкције на увоз нафте. Или смо ми то сами себи увели забране?
Нешто пуно има контрадикторних изјава, типа као ђука "деца су власништво државе" а следећи дан "нисам то рекао"...

Bio danas na nis pumpi nisu jos obracunali koliko litara za ovu godinu mogu da naspem preko agro kartice, a prilikom provere da li mi radi agro kartica imam 750 litara od prosle godine nisam iskoristio pa mozda to odem ispucam

Imam prijatelja koji nije ni jedan litar iskoristio sa svoje aplikacije, danas gledam još ima svu količinu..

Na NIS-u bude veca potrosnja ali zavisi koja nafta bude, neki put bude bela nafta,a neki put dodje obojena nafta i ona je kvalitetnija od bele, moje neko zapazanje

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Bude cesto i ovakva:
20240329-175846.jpg

Гориво на терминалу у рафинерији је готово увијек без грешке. А онда иду превозници, цистерне нису увијек чисте, а и крсти се успут.
Потом највећи проблем, резервоари на пумпама. Стари по 40-50 година, питање колико често се чисте. То је скупо, изгуби се по пар стотина литара, а пумпаџије то не могу приуштити. :osmeh:

Nazad
Vrh