radashin
Član
Radi samo jedna, poslednje registrovana aplikacija istog gazdinstva.Da li moze na dva telefona aplikacija za nis agro karticu da budu povezane na jedno gazdinstvo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radi samo jedna, poslednje registrovana aplikacija istog gazdinstva.Da li moze na dva telefona aplikacija za nis agro karticu da budu povezane na jedno gazdinstvo?
Zovem, kažu - strpljenja, radi se april još uvek (ja sam predao 09. maja).Zovi kol centar i resices agro karticu preko aplikacije.
Drugar je predao zahtev 10 jula i dobio sigurno pre više od 2 nedelje...Zovem, kažu - strpljenja, radi se april još uvek (ja sam predao 09. maja).
Čitaj šta piše između redova, biće ti jasnije.
Shvatite da mi sa ove strane Drine nemamo tu supermoc citanja izmedju redova. Divim se toj vjestini , al jednostavno vidim samo u redovima sta pise.Čitaj šta piše između redova, biće ti jasnije.
Rasprava prošla,nije ni bitno.Shvatite da mi sa ove strane Drine nemamo tu supermoc citanja izmedju redova. Divim se toj vjestini , al jednostavno vidim samo u redovima sta pise.
da li je to gazdinstvo registrovano ove godine(novoregistrovano)?Šta mu ovo znači?
i kod komsije je i kada je nazvao nis rekli mu da tek posle nove godine se aktivira ako drzava ostavi iste uslove i nista ne promeni.Malo mi nejasno ali...Da, 08.05.
Komsiji stigla poruka da ne mora da ceka obradu zahteva za nis agro karticu ,vec da podnese nov zahtev preko linka https://eej.at/rvFz6hpc i za 5 minuta da postane clan
Jel to isti komšija (ovaj što je dobio poruku i ovaj što su mu rekli da ne može)?i kod komsije je i kada je nazvao nis rekli mu da tek posle nove godine se aktivira ako drzava ostavi iste uslove i nista ne promeni.Malo mi nejasno ali...
da isti je, i kao sto sam napisao moci ce ,ali samo ako drzava u medjuvremenu nesto ne promene, ako nesto drzava promeni onda se ne zna sta ce bitiJel to isti komšija (ovaj što je dobio poruku i ovaj što su mu rekli da ne može)?
Upravo registrovao preko linka i aktivirao e karticu u roku od 10 min
Ma kakav tudj interes, oni su trebali da samo rade ono sto je trebalo za sta su ljudi aplicirali. Da naprave glupe kartice, mogli su celu Srbiju da zavrse za dva dana samo da je bilo volje.A ko gleda tudj interes?
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока