miloskica
Član
Ja nemam svoju karticu znaci mogao da bi da sipam na neku drugu ali necu da se zezam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Komsija podneo zahtev pocetkom decembra, zvao info centar pre neki dan kazu da je sad u obradi taj period. Ako stize za 2 meseca isplati se da podneses zahtev sad pa taman preko leta da imas da sipas preko nje.Ja nemam svoju karticu znaci mogao da bi da sipam na neku drugu ali necu da se zezam
Sve će da poskupi zbog poljoprivrede, od struje do participacije kod lekara zbog subvencija poljoprivredi.Ne vezano mnogo za nas paore, bar dok budemo imali subvencionisanu cenu goriva, no cisto neka informacija...
rece mi kolega da ce nafta u neko doglednije vreme biti 214 din na pumpama , svaki petak + 2 din po starim srpskim obicajima... Od neceg moraju da opaju nama dato ....
Informacija od dobavljaca goriva... mislim da je OMV u pitanju ...
Šta da rade oni koji ne dobijaju subvencije? Običan radnik treba da finansira seljake koji imaju kapital koji on neće videti nikad.Sve će da poskupi zbog poljoprivrede, od struje do participacije kod lekara zbog subvencija poljoprivredi.
Trenutno je ovako : Sa agro karticom ( 179 din ) može da se sipa do 400 l ili jednom na dan. Nije bitno na koje gazdinstvo će da glasi račun. Račun : sa šifrom 11: + jmbg ide samo za knjigovođu za pdv i neće se pojaviti u e agrar , sa šifrom 15: + jmbg ide knjigovođi i poljavljulje se u e agrar , sa šifrom 14: + bpg ne ide knjigovođi samo se poljavljulje u e agrar .
Nove cene goriva, dizel skuplji za 3 dinara a benzin jeftiniji za 1 dinar.