Cena goriva

Ja nemam svoju karticu znaci mogao da bi da sipam na neku drugu ali necu da se zezam

Ne vezano mnogo za nas paore, bar dok budemo imali subvencionisanu cenu goriva, no cisto neka informacija...
rece mi kolega da ce nafta u neko doglednije vreme biti 214 din na pumpama , svaki petak + 2 din po starim srpskim obicajima... Od neceg moraju da opaju nama dato ....
Informacija od dobavljaca goriva... mislim da je OMV u pitanju ...

Ne vezano mnogo za nas paore, bar dok budemo imali subvencionisanu cenu goriva, no cisto neka informacija...
rece mi kolega da ce nafta u neko doglednije vreme biti 214 din na pumpama , svaki petak + 2 din po starim srpskim obicajima... Od neceg moraju da opaju nama dato ....
Informacija od dobavljaca goriva... mislim da je OMV u pitanju ...
Sve će da poskupi zbog poljoprivrede, od struje do participacije kod lekara zbog subvencija poljoprivredi.

Trenutno je ovako : Sa agro karticom ( 179 din ) može da se sipa do 400 l ili jednom na dan. Nije bitno na koje gazdinstvo će da glasi račun. Račun : sa šifrom 11: + jmbg ide samo za knjigovođu za pdv i neće se pojaviti u e agrar , sa šifrom 15: + jmbg ide knjigovođi i poljavljulje se u e agrar , sa šifrom 14: + bpg ne ide knjigovođi samo se poljavljulje u e agrar .

@šandor Jel to na racunu ta sifra pise pored ID kupca ?.Ja na nekim racunima imam 11 sto je kupovano pocetkom januara,a imam i sifru 16 od pre nedelju dana sto sam uzimao .....oni pojma nemaju sta da kucaju na tim racunima jbt.Racuni iz januara imaju jmbg,a ovi iz ovog meseca imaju bpg.

Trenutno je ovako : Sa agro karticom ( 179 din ) može da se sipa do 400 l ili jednom na dan. Nije bitno na koje gazdinstvo će da glasi račun. Račun : sa šifrom 11: + jmbg ide samo za knjigovođu za pdv i neće se pojaviti u e agrar , sa šifrom 15: + jmbg ide knjigovođi i poljavljulje se u e agrar , sa šifrom 14: + bpg ne ide knjigovođi samo se poljavljulje u e agrar .

Nije 14 nego 16!

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ubacili racune 01.02 isti dan podneo zahteve za povracaj refakcize, juce dobili resenja u E sanducetu, za 4 racuna oko 15 kom ( dobro sam napisao) resenja povracaj za 400 lit po racunima sam mogao da iskoristim od 19700-19990 din.
dakle sistem radi, samo treba biti uporan i uciti stalno!!!

Nazad
Vrh