Upisan je jmbg pod stavkom 15. Pošto smo u pdvu.Ako vam nije upisan JMBG ili BPG nece se ni pojaviti,
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upisan je jmbg pod stavkom 15. Pošto smo u pdvu.Ako vam nije upisan JMBG ili BPG nece se ni pojaviti,
Taktika. Ako se odma pojavi možeš i odma da podneseš zahtev. Onda moraju u roku od 15 dana ti plate refakciju. Ovako odlažu što duže...Mi smo 11.1. sipali na Lukoilu. Još nema računa u eagraru.
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Mislim da nisi upravu, jasno pise u uredbi da Kada Uprava za agrarna placanja obradi podatke i donese resenje dobija se pravo na refakciju ili se na resenje zali, u roku od 15 dana. Dok ne obrade podatke i donese resenje moze da prodje ko zna koliko vremena.Taktika. Ako se odma pojavi možeš i odma da podneseš zahtev. Onda moraju u roku od 15 dana ti plate refakciju. Ovako odlažu što duže...
Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Na kojoj pumpi ?,ja uvek tocim na onoj na putu za Melence ,2 puta sam do sad sipao u ovom mesecu i oba racuna su na eAgrar automatski ubacena,upisali mi jmbg.juce tocio naftu kazem da treba da se ubaci jmbg ili broj gazdinstva ,odgovor nije nam jos to u sistemu povezano.u pitanju nis pumpa
Ako unosiš račun po račun prilagođen setvenoj strukturi isplata je za 15 dana ,ako skupljaš da predaš za celokupnu imovinu onda se čeka obrada.Mislim da nisi upravu, jasno pise u uredbi da Kada Uprava za agrarna placanja obradi podatke i donese resenje dobija se pravo na refakciju ili se na resenje zali, u roku od 15 dana. Dok ne obrade podatke i donese resenje moze da prodje ko zna koliko vremena.
kod univera,nova kolonijaNa kojoj pumpi ?,ja uvek tocim na onoj na putu za Melence ,2 puta sam do sad sipao u ovom mesecu i oba racuna su na eAgrar automatski ubacena,upisali mi jmbg.
Samo za izlicitiranu.. za onu po prava preceg skočko..Da li u 100ha ulazi i drzavna zemlja ili je i ovde izuzeta?
Gde to pise?Ako unosiš račun po račun prilagođen setvenoj strukturi isplata je za 15 dana ,ako skupljaš da predaš za celokupnu imovinu onda se čeka obrada.
И ја сам то чуо на вестимаNisam razumeo jel lapsus ili tacno nove cene goriva i 60 litara po hektaru?
Dali si u pdv-u.ako je na računu kucan jmbgkod univera,nova kolonija