Cena goriva

Samo dobro vodite racuna sta i koliko,posto verujem da ce biti zesca kontrola,ako pogresis ti pa moraces sve sa kamatom da vracas i ides u pasivan status a oni kad pogrese vracas sa kamatom ali ostajes aktivan

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

juce tocio naftu kazem da treba da se ubaci jmbg ili broj gazdinstva ,odgovor nije nam jos to u sistemu povezano.u pitanju nis pumpa

Da li je probao neko rucno da unosi fakturu. Planiram nabavku goriva pa me interesuju da cu biti "opitni kunic" 8-)

Taktika. Ako se odma pojavi možeš i odma da podneseš zahtev. Onda moraju u roku od 15 dana ti plate refakciju. Ovako odlažu što duže...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока
Mislim da nisi upravu, jasno pise u uredbi da Kada Uprava za agrarna placanja obradi podatke i donese resenje dobija se pravo na refakciju ili se na resenje zali, u roku od 15 dana. Dok ne obrade podatke i donese resenje moze da prodje ko zna koliko vremena.

Mislim da nisi upravu, jasno pise u uredbi da Kada Uprava za agrarna placanja obradi podatke i donese resenje dobija se pravo na refakciju ili se na resenje zali, u roku od 15 dana. Dok ne obrade podatke i donese resenje moze da prodje ko zna koliko vremena.
Ako unosiš račun po račun prilagođen setvenoj strukturi isplata je za 15 dana ,ako skupljaš da predaš za celokupnu imovinu onda se čeka obrada.

Samo da se javim, još mi se nisu pojavili računi u eagraru. Lukoil 11.1.24. Upisan pod stavkom 15 sa jmbg.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh