Cena goriva

Podneo sam zahtev za refakciju.
Nije ništa strašno, klikne se na račun, izabere se sa spiska koja je njiva i koja kultura i to je to.

Послато са SM-A217F помоћу Тапатока

Podneo sam zahtev za refakciju.
Nije ništa strašno, klikne se na račun, izabere se sa spiska koja je njiva i koja kultura i to je to.

Gde si kupio gorivo?
Na NIS-u samo JMBG mogu upisati na fiskalni...

Evo moj primer podeno sam zahtev za NIS karticu. Nisam ga dibio vec 6. mesec.
Uzeo od brata koji ima Karticu odem natočim gorivo i kažem da hocu da pise na fiskalnom moj JMBG, jel BPG nemogu napisati kako cu sad u e-agraru? Jel mogu samo sa JMBG brojem na fiskalnom traziti refakciju?

Ne moze se rucno ubaciti fiskalni racun ako probas iskoci obavestenje da je sistem povezan i da racune automacki sistem ubacuje pa ce verovatno tvom bratu da se pojavi taj racun na e agraru posto si sipao na njegovu karticu

Na Avia pumpi sam kupio malo goriva da probam... ukucali su mi jmbg na pumpi, račun se automatski pojavi na E agraru.
Nije problem raspoređivanje, klikneš na račun, pa onda ima opcija dodaj parcelu i kulturu, pa možeš na jedan račun da nakačiš više njiva. Gore ima brojač još koliko imaš litara na toj parceli.
Nije ništa strašno. Ako ste uspeli da ubacite njive ubacićete i račune još lakše.

Nama sa Lukoil pumpe još ništa u eagraru. Uzeto gorivo pre nedelju dana.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Kupio danas nesto goriva na Nis pumpi,nema nista na e-agraru ne prikazuje.Na racunu ukucan jmbg. i adresa kupca ali u e agrar nema nista.Koliko treba vremena da prodje,to je stvarno zakomplikovano bezveze a moglo se resiti jako jednostavno

Mi smo 11.1. sipali na Lukoilu. Još nema računa u eagraru.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh