Attila
Član
Ja sam juče bio po gorivo na Lukoil sa karticom Ekto dizel je 183din
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije svuda isto obradjivati zemlju,ima delova Srbije ode 50 lit po hektaru samo za oranjeNema sanse potrositi 100L na 1ha
Oko 60L je neka realnost, ali ima auto, moze se neko pocastiti jeftinijim gorivom, uglavnom sve ode na kraju
sta ako sada sipam 400 litara danas i 400 litara sutra a imam 5 hektara zemlje?400 litara se moze dnevno nasuti goriva.To je limit za sada
Za ove sto se ne prave blesavi da kazem sledece do god budemo gledali da samo nasoj guzici bude dobro nema od nas nista.Ajde da ponovim posto se mnogi prave blesavi! Nije nas niko "castio" sa ovih 100l, nego je jedna grupa ljudi skupila muda i bacila se u trosak i isterala mehanizaciju na ulice, mrzli se nedelju dana i zapostavili svoje poslove, pa se trazilo ovo! Medju njima nije bilo ni jedno udruzenje vocara da zastupa svoje interese! Eto cisto za neobavestene!
3 reda, IMT špartač. Odnosno jedan red stalno ponavljaš pa koliko ti vremenski treba da išpartaš. I ovamo gde sam ja nije ravnica i pesak pa da možeš trećom da teraš. Ma kakav sam narod treba sve da nam ukinu.@Ivan 1980 Ti sa t34 spartas ?.
Juce je ministarka gostovala u emisiji na B92, ko ima vracanje u nazad na TV nek vrati i pogleda.sta ako sada sipam 400 litara danas i 400 litara sutra a imam 5 hektara zemlje?
Kartice su i sad povezane juce sam sipao 100 lit i danas se pojavilo u e agraru,tako da mislim da ce se i ovo racunati sto se uzme pre prvog februara ,i sta onda ako uzmemo vise goriva nego sto nam sleduje posto sada kolicina nije ogranicena a pojavljuje se u e agraru ,odosmo u pasivan status dok nevratimo raziliku 196-179 po litru..Juce je ministarka gostovala u emisiji na B92, ko ima vracanje u nazad na TV nek vrati i pogleda.
Po njenim recima ovo se nece desavati, povezace kartice sa eAgrarom i moci ce da se sipa samo za onoliko povrsina koliko tamo imas. Da li se u praksi vec primenjuje ne znam.
Za ove sto se ne prave blesavi da kazem sledece do god budemo gledali da samo nasoj guzici bude dobro nema od nas nista.
Pa rekoh ti malopre, bas je to pominjala Plan je da kartica blokira kad budes hteo da platis ako imas prekoracenje..Kartice su i sad povezane juce sam sipao 100 lit i danas se pojavilo u e agraru,tako da mislim da ce se i ovo racunati sto se uzme pre prvog februara ,i sta onda ako uzmemo vise goriva nego sto nam sleduje posto sada kolicina nije ogranicena a pojavljuje se u e agraru ,odosmo u pasivan status dok nevratimo raziliku 196-179 po litru..
Kod to kaze?Npr ima u gazdinstvu 10ha prijavljeno... Imaš pravo na 1000L u toj godini i to je to otprilike... Posle toga je kartica blokirana za tekuću godinu. Više ne može ni po 179din. Nego po redovnoj ceni na pumpi....