Cena goriva

Ако мислиш на рефакцију, то може на купљено гориво на свакој пумпи. Једино што на НИС-у има додатни попуст па је цена увек максимално 179 динара.

Kod upisa racuna za goriva na eAgrar ,stavka broj racuna je PFR broj racuna ili ono skroz dole ESIR broj racuna ?.A stavka PIB prodavca je brojac racuna ?.

Ако мислиш на рефакцију, то може на купљено гориво на свакој пумпи. Једино што на НИС-у има додатни попуст па је цена увек максимално 179 динара.
Sto znaci da i dalje moze klasicno po 179 na agro karticu na nisu??

Poslednja izmena:
Sto znaci da i dalje moze klasicno po 179 na agro karticu na nisu??

Тако је, може и даље. Министарка је и најавила да ће то остати.
Е сад, спомињало се да ће бити ограничено на број пријављених хектара у регистру. Међутим, данас сам звао НИС-ов кол центар да се распитам и за сада не постоји такво ограничење. Једина ограничења су да може једном дневно до 400 литара у посуде или неограничено у радну машину. Али картица може само једном дневно да се користи.

Рефакција акцизе се добија без обзира колико платите литар.

Isto je i kod mene, predao zahtev pre mesec dana i nista jos uvek. Karticu su mi blokirali jos 2018 zbog nekoriscenja. Kada sam zvao rekose da idem na pumpu i podnesem sve iznova. Odmah joj izasao moj nalog, nisam morao ni da se predstavljam, po broju telefona joj sve izadje. Kaze ovaj broj je i bio prijavljen u sistemu. Da je htela mogla da odblokira ali ovako me poslala na pumpu da cekam kao i svi ostali.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Nazad
Vrh