Kremator
Član
Ima li neko info, kako se ponasa kartica od danas?..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na NIS pumpi su rekli da daju gotovinski racun.Jel sipao ko gorivo danas?
Kakva je procedura?
Sipas znaci i dalje na NIS Agrokarticu samo sto trazis da urade poseban racun gde pise JMBG i broj gazdinstva?
Onda taj racun prilazes na eagraru i drzava refundira akcizu ?
Uzmes gorivo sa agro karticom i dobijes gotovinski racun sa jbmg. NIS pumpaJa nisam uzimao goriva jedno vreme bas reko da ne gomilam ako bude jeftinije akcize.Sad mi treba nafte lol a ovi jos nista nisu resili ....Evo treci januar i sta sad cekaju vise,kontam treba BPG na racunu pisati za nas van sistema pdv-a ?.JMBG ne znaci nista ?.
Ja sam sipao na Avia pumpi, ukucali su moj jmbg na fiskalni račun.
Uzmes gorivo sa agro karticom i dobijes gotovinski racun sa jbmg. NIS pumpa
Platice kad budu hteli,jel vi nevidite da rade sta hoce,I da sve prave kako njima odgovaraZa gorivo je bilo rečeno da će se plaćati u roku od 15 dana?
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
Umesto da olaksaju ljudima ili ako vec ne znaju,nek prepisu iz susednih zemalja gde je to jako lepo i jednostavno resenvo je katastrofa sta sve izmisljaju i rade,nema veze sa mozgomDa li ste vi culi ministarka izjavila da ce morati da se upise K.O. I broj parcele za koju kupujes gorivo,ako prekoracis sa povracajem vracas sa zateznom kamatom i sankcije na gazdinstvo.Sve se radi da sto manje ljudi to koristi.Sta da rade ljudi koji ne znaju to da unose u e agrar.