Cena goriva

Ako je tako za prosečnu platu uzimaju 20.000 L dizela,i mi kao ekonomski tigar treba da imamo prosečnu platu od 4 miliona dinara za isto goriva...ili ja ne računam nešto dobro:unsure:

Odatle uzimaju amurikanci jeftino gorivo ....taman posla da im poskupi gorivo,moraju se vozikati automobili sa 4-6k kubika motorima,njima nesto sa 2k kubika je smejurija teska,toliko im imaju kosilice za travu :haha: .

Stigla nis kartica. Zahtev podnet proleća 22...

Послато са SM-A546E помоћу Тапатока

Uopšte mi nije jasno čemu kartica. Online podneseš zahtev, pošalješ im sva dokumenta, oni tebi kod za aplikaciju i to je to. Aktiviraš aplikaciju, kartica ti nije ni potrebna. Za par sati to može da se odradi.

Uopšte mi nije jasno čemu kartica. Online podneseš zahtev, pošalješ im sva dokumenta, oni tebi kod za aplikaciju i to je to. Aktiviraš aplikaciju, kartica ti nije ni potrebna. Za par sati to može da se odradi.

Tako je u teoriji, ali se u praksi ceka mnogo.
Pre dva meseca sam podneo zahtev, zvao juce call centar da pitam sta se desava.Kazu zahtev je primljen, a obradjuju po redosledu pristizanja.Ne mogu da kazu kada ce biti, ali otprilike nece jos koji mesec, moja pretpostavka.Kada obrade zahtev salju SMS poruku za aktivaciju, da moze da se koristi aplukacija, a kartica stize kasnije.

Zamisli otvoriš račun u banci. Daš im sva potrebna dokumenta i oni ti kažu - za par meseci moći ćete da koristite karticu i aplikaciju. Dok Vas obradimo. Pa šta jbn obrađuju, 100 hektara njive jednom motikom!? Sramota.

Da li danas ima novih cena goriva?? Sad sam naisao na vest i dizel i benzin su pojeftinili za po 3 dinara. Dizel je od danas 197.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh