Cena goriva

Sad ce Boderlica i ekipa pregovaracka da im … sve po spisku pa neka vide oni s kim imaju posla!
Do nove godine 250 a do kraja Marta 300 pa ce potim ispostovati pregovaracku ekipu i spustice za poljoprivrednike 50 din “AKO”😂

Sad ce Boderlica i ekipa pregovaracka da im … sve po spisku pa neka vide oni s kim imaju posla!
Do nove godine 250 a do kraja Marta 300 pa ce potim ispostovati pregovaracku ekipu i spustice za poljoprivrednike 50 din “AKO”😂
Da malo ne preteruješ ,po tvom rezonu ispadoše oni krivi za sva zla što nam se dešavaju.

Da malo ne preteruješ ,po tvom rezonu ispadoše oni krivi za sva zla što nam se dešavaju.
Mislis zato sto gorivo poskupljuje?
Ne nikako, nego pitam te jel nekome od njih palo na pamet da traze gorivo bez akciza za jesenje radove ili su pucali samo u te subvencije koje jos nema?!
Tebi neki rod neko od tih pregovaraca? Cini mi se da ih nesto mnogo branis?
Ili bar prosvetli sve cime si ti tako zadovoljan tim pregovorima!

Da da, stalno nam neko drugi kriv 😂😂😂
Sreca pa smo mi ideala!
Saka jada nas izaslo na te proteste, da nisu potpisalai nesto raspali bi se istog dana!
Ja teram traktor 60km za Pancevo a Pancevci sede kuci sa njihovim traktorima!!! Ne da treba da nas uniste nego jos i gore!
Ljudi su pokrenuli nesto to je za svaku pohvalu, al iza sebe nemaju pravu podrsku, svi cekaju neko drugi ce! Sve maneken do manekena!
Al prva stvar sto ova bagra ne postuje nista i gleda na svaki nacin da nas satre, sad treba da organizujemo proteste da odbranimo ono sto je potpisano 😂😂😂 idi baba u K....

pazite koja demagogija.
priča kako cene padaju eto imate parizer.,...a gorivo ode u pm.
daje čovek po 20.000 a uzece po 30.000.
mnogo smo postali jadni

Вреди ли писати о томе, колико год се ломили и радили, има армију оних што седе испред тв-а, слушају и упијају све што каже. Он добио јефтину храну а ти "јефтино" гориво за механизацију коју већина негових пратилаца нема. И онда шта се буните видите колико имате... И колико имају...

Cene goriva u Poljskoj, 1 zlota je 25,38 dinara ili 152,30 dinara za litar dizela....
380912573_6916160788434178_7588354299756348469_n.jpg

dizel.jpeg

Rumunija Odnos leja i eura je zvanicno 4,98 lei : 1 Eu, u menjačnici sam dobio 4,86 za euro. Cene po kursu euro-dinar od 117,5 izgleda ovako

Dizel : 182,77 din
Dizel premijum : 191,48 din
Benzin 95 : 175,76 din
Benzin 100 : 192,69 din
TNG : 79,05 din

Nazad
Vrh