Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nekako mi to zvuči neverovatno.. jer dok sam se vozio po rumuniji za vikend..po karpatima,, ( sto je prilično u unutrašnjosti ) gori auto od mog punta nisam video SumLJam da bi sipali u mahom mečke,bendžove, audije i ostalom voznom parku gde su uglavnom pretezno navedene marke loše gorivo. Čak sam i sa njihovim TNG presao 25 % vise km no sa našim..što mi je sad veoma simptomatično postalo . Ono što mi je upalo u oči ,da sam za 600 km voznje video samo 1 DAČIJU ! Sve su Švapske marke ili eventualno nesto od europejskihMožda je taj dizel u okolnim zemljama lošijeg kvaliteta pa mu onda dođe na isto?
Pa kako sad? Odakle mogu da priuste sebi tako nesto? Zar nije receno da su propali i da ih je unistila EU dok mi cvetamo?!Nekako mi to zvuči neverovatno.. jer dok sam se vozio po rumuniji za vikend..po karpatima,, ( sto je prilično u unutrašnjosti ) gori auto od mog punta nisam video SumLJam da bi sipali u mahom mečke,bendžove, audije i ostalom voznom parku gde su uglavnom pretezno navedene marke loše gorivo. Čak sam i sa njihovim TNG presao 25 % vise km no sa našim..što mi je sad veoma simptomatično postalo . Ono što mi je upalo u oči ,da sam za 600 km voznje video samo 1 DAČIJU ! Sve su Švapske marke ili eventualno nesto od europejskih
Pa kako sad? Odakle mogu da priuste sebi tako nesto? Zar nije receno da su propali i da ih je unistila EU dok mi cvetamo?!
Treba, ti, mnogo da se potrudis da objasnjavas nekim likovima na ovom forumu sta si sve video na putevima!
Uredba i Pravilnik kažu da je reperna cena gotovog proizvoda evro dizela na paritetu Mediteran. Cene koje izlaze petkom i važe za narednih sedam dana, zasnovane su na kotacijskim cenama derivata placa Đenova-Lavera, plus logistički troškovi dopreme na tržište Srbije, obračunati na 64 dolara po toni. Upravo ta cena je previsoka i 'napumpana' pogrešnim Pravilnikom. Sa tim sirova nafta, od koje se u rafineriji u Pančevu proizvode derivati, nema nikakve veze. Na sve to je visoka akciza, uz dodatno primenjivanje PDV-a.
Jeste još uvek.Kod mene može 10×60l dnevno.Jel još uvek 179 na Agro karticu, nisam bar 2 nedelje dobio sms obaveštenje?
I koliko može da se natoči?