Lala iz Banata
Član
Italija 1.8e
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И ти си сада јако паметан? Ми смо се барем изборили за нешто за све, потписан је споразум што би у свакој правној држави обавезујућ документ, друга је ствар што живимо у банана држави..Izdracemo do nove godine pa od 1 Januara nafta bez akcize za poljoprivrednike, bar tako sam cuo da su pregovarali pregovaraci na proslim protestima!
Tako si čuo?Izdracemo do nove godine pa od 1 Januara nafta bez akcize za poljoprivrednike, bar tako sam cuo da su pregovarali pregovaraci na proslim protestima!
Pa sta mislis jel ce toga biti ili ne ?И ти си сада јако паметан? Ми смо се барем изборили за нешто за све, потписан је споразум што би у свакој правној држави обавезујућ документ, друга је ствар што живимо у банана држави..
Jok ti si pametan! Ako se cinjenice sagledavaju onda ispadne da smo se mi izborili jer smo izasli i imali neko poverenje u vas pregovarace (vidim da se postavljas u eliti pregovaraca) koji ste se bas izborili na pregovorima! Vidim da ste resili i subvencije sve u 8 mesecu i odvodnjavanje i povracaj za gorivo! Svi zadovoljni i sve ispunjeno!И ти си сада јако паметан? Ми смо се барем изборили за нешто за све, потписан је споразум што би у свакој правној држави обавезујућ документ, друга је ствар што живимо у банана држави..
Jos uvek nisu nasamareni . Ali mora da se pokrene nova borba da se ispuni to sto je potpisano . Valjda ce da se organizuju i krenu u ostvarenje potpisanog .Jok ti si pametan! Ako se cinjenice sagledavaju onda ispadne da smo se mi izborili jer smo izasli i imali neko poverenje u vas pregovarace (vidim da se postavljas u eliti pregovaraca) koji ste se bas izborili na pregovorima! Vidim da ste resili i subvencije sve u 8 mesecu i odvodnjavanje i povracaj za gorivo! Svi zadovoljni i sve ispunjeno!
Isto ce se resiti i od nove godine za dizel!
Na vasem mestu pokrio bi se usima i nikad vise ne bi rec izgovorio jer su vas nasamarili ili neke od vas potkupili da je od svega toga samo mizerija otplivala!
Ја са преговорима немам никакве везе, ту си се мало зезнуо.Jok ti si pametan! Ako se cinjenice sagledavaju onda ispadne da smo se mi izborili jer smo izasli i imali neko poverenje u vas pregovarace (vidim da se postavljas u eliti pregovaraca) koji ste se bas izborili na pregovorima! Vidim da ste resili i subvencije sve u 8 mesecu i odvodnjavanje i povracaj za gorivo! Svi zadovoljni i sve ispunjeno!
Isto ce se resiti i od nove godine za dizel!
Na vasem mestu pokrio bi se usima i nikad vise ne bi rec izgovorio jer su vas nasamarili ili neke od vas potkupili da je od svega toga samo mizerija otplivala!
da je na taj potpisan sporazum-dogovor sta li je vec,stavljen rok isplate 45-60dana pa jos i ajdePa kolega sta je on kao pojedinac kriv sto nas drzava obmanjuje i ne postuje potpisano?? Jedino da se zalimo nekom medjunarodnom sudu jer bi nas domaci ladno odje.ali.