Cena goriva

Mora da si bio srecan kad ti iscuri hiljadu litara jer se deca igrala :) ....

На послу секу бурад кад им зафали материјала и још није било зарђалих. У бурадима је купљено уље и онда држана нафта неколико година.

Ja nabavio plasticnu burad ona plava i prezadovoljan sam sa njima,sa pumpom izvucem oko 180-190 litara a ono sto ostalo ide u ferdzija ili rusa

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Imam cisterne 3000 lit, i kada sam ih kupio, srećom, odmah otvorio, na dnu bude na par mesta kao moljci da su je grickali, bukvalno probušila rđa, isekao traku 20 cm, izvario nov lim 3 mm i miran. Nikada se ne vuče sa dna, i zato imam dve, uvek odstoji nafta par meseci pre korišćenja, filtere bukvalno nema potrebe menjati na mašinama.

Poslednje sto mi je stoglo od nis je da imam popust od 7 din na sve vrste dizela. Tako da ne znam da li ce biti i dalje 179 kada podignu cenu na 190 din.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока

Nafta na kucnu ne stize sa marsa nego iz rafinerije PA ili Smedereva, a prednos je samo u tom ophodjenju sa istom, skladistenje-talozenje-istakanje. Nasuti na b.pumpi nakom istakanja cisterne je prava stvar i tako svaki dan!

Moj auto je u kvaru i nalazi se kod majstora, tako da me ovo poskupljenje ne pogađa.

Jedan moj drugar kaže - mene ne pogadja to poskupljenje nafte, kaže ja imam caku. Nafta me uvek isto košta. Ja pitam kako? Kaže on, pa lepo, ja kad god odem na pumpu ja sipam za 1.000 dinara...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Moj auto je u kvaru i nalazi se kod majstora, tako da me ovo poskupljenje ne pogađa.

Jedan moj drugar kaže - mene ne pogadja to poskupljenje nafte, kaže ja imam caku. Nafta me uvek isto košta. Ja pitam kako? Kaže on, pa lepo, ja kad god odem na pumpu ja sipam za 1.000 dinara...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Još malo pa će mu reći, “Ne točimo ispod tri litre…”

Nazad
Vrh