Cena goriva

Ekonomski tigar, najjskuplje gorivo u regionu.
Fale se pada inflacija, raste BDP, idu cene samo rastu, sad kad krenu da ripaju cene ulja pred pravljenje zimnice.
Slušam na radiu juttos ludak kaze spremni smo za zimu,imamo energenata i hrane, nesto mu ne verujem

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Па ако буде лагана зима као и до сада. А ако буде као никад у новијој српској историји ето изговора....

Ide jesen potrosnja goriva bice na maksimumu odnosno preko 60 posto goriva u poljoprivredi potrosi se sad u jesen tako da drzava i pupmadzije spremaju se za svoju zetvu

Ne cini ti se, moj BMW naseg goriva trosi 6.7 l/100km u proseku, a u Italiji mi je prosek bio 6.2, sa gradskom voznjom i autoputevima.

Сипам пун резервоар увек и скоро сваки дан ради ауто. Али прилично сам сигуран да када сипам средство за чишћење дизни сваки трећи-четврти резервоар да потрошња падне.

Meni je bio plan da sipam aditiv svako malo ali sam to preinacio u sipanje aditiviranog dizela.
Da ga trose vozila, trose i to ludo!
Za cenu najiskrenije nabijem im nanu naninu po sred oka! Banda lopovska

Tigar!
b1c726fb5230f0dbbb68d34a5314ceb7.jpg
aa2989a270218ea5671b0b6ba9253f96.jpg

f15330b9387aa59077840feb4dd33af5.jpg

Danas pričaju na TV da su saudijci smanjili prizvodnju i da će to uticati na cijenu ali da je to usmjereno na Kinu a da nas neće to pogoditi.
Nešto nisam optimista jer gdje god zagužvaju mi osjetimo.

Nazad
Vrh