Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A mi jos nismo maltene ni poceli sezonu oranja...bice tu svasta koliko vidim.sve u svemu jedno 10 godina se obecava dizel za poljoprivredu,menjale se stranke,menjali se ministri...a mi na istomVerovatno samo do kraja meseca važi popust kaže drugar koji radi. Jer kažu tada je gotova sezona posla.
Исто сам питао пре 10 минута и добио исти одговор.Svratio sad do Nis pumpe i razgovarao sa menadzerom , nikakav dopis nisu dobili o ukidanju popusta na agro karticu i nikad nije cuo za rok zavrsetka sezone u poljoprivredi kao sto kaze kolega SaleCar.
Velika vecina nas ima isti problem daljine pumpe od kuce+traktori vecinom nisu registrovani(sigurno preko 70%)pa se retko ko traktorom i upucuje ka pumpi. a i sada su napravili nanovo neku igranku sa tehnickim za masine,tako da koliko sam upucen u opstini niko i ne radi traktore i kombajne.traze im neke ogromne poligone i sto drugih cuda...Lako je tebi kada imaš nis u tvom mestu .Sipao bih i ja utraktor i kombajn ali moram da se vozim 22-25 km u jednom pravcu.