Cena goriva

Od kada na nisu kucaju pdv racun samo za prvu agro karticu? Za ostale kao ne smeju. Mesaju babe i zabe.
Jao sta nam rade.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Наточено јутрос по 179. Каже ми радник на пумпи да не бринем и не слушам гласине, биће објављено на ТВ кад буду нешто мењали

Mozda nekome bude od koristi...
Danas na pumpi sipam gorivo i onako gledam koliko litara sipam i skroz zaboravim da je ogranicenje 60l na karticu za popust i cujem kako pumpadzija nekom starijem coveku objasnjava da su uveli da moze samo jednom dnevno 60l, kako to cujem pogleda opet na moju litrazu ono 71 sipao.
Prestanem vec se pomirio da moram platiti punu cenu idem prema kasi i pitam onog druze sipao sam preko 70l mozes li da mi provuces on kaze probacemo, stavi karticu u jedan aparat nece, prebaci u drugi i prodje.
E sad dal moze tako uvek il sam imao neku ludu srecu ne znam.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Posto je bio jedan traktor na pumpi i ja kada sam ga pitao to on je pogledao napolje i pita jesi u traktor ili kante i ja mu kazem kante, al opet je ispao fer i provukao mi.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Јуче ми на пумпи рече лик да ће на агро картицу ићи до 15.12. И онда по редовној цени вероватно до пролећа.

Данас би по "дојави" требало гориво свих врста да појефтини. Баш сад кад је већина пољопривредних радова готова.
Па шта би још .

Kad cena ide gore onda u vestima bude "vlada je usvojila nove cene...". Kad ide na dole onda Vučić saopštava da će biti jeftinije gorivo. Mora da bude spasilac pa ne znam šta da je u pitanju, to je jače od njega...

Takođe na radiju: "cena goriva će biti manja za ČAK x dinara". Kad je skakala nije bilo tog ČAK. **** u mali mozak...

Nazad
Vrh