Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radi se o tome da ja ne stizem ili ne mogu zbog vremenskih uslova odraditi nesto, i ljudima koji zive do te parcele to bode oci.Nisi promasio temu ali meni nista nije jasno sta si napisao
Jedan deo je 4 a veci deo 5 klase.Ova sa snimka je ta njiva sto je izdataDjula koje je klase izdata zemlja.
Sta se cudis,pa mi Srbi u Srbiji nemamo nikakva prava a ti iz Brčkog da imaš.Radi se o tome da ja ne stizem ili ne mogu zbog vremenskih uslova odraditi nesto, i ljudima koji zive do te parcele to bode oci.
I pritom stalno zivkaju vlasnika te zemlje, te mu govore svaki moj korak. Dok parcelu do te moje parcele radi covjek iste nacionalnosti kao i ti ljudi tu, i njemu ni da beknu. Iako zna raditi stvari koje im stvarno smetaju..
Izvinjavam se ako neko nije razumio, nesto nisam dobar i ne znam gdje udaram. Izgleda da sam i ja fasovao doticnu..
Nije on takav covjek, on je meni zemlju skoro pa dao dzaba. Jedino moram 2 puta godisnje pokositi dvoriste od mozda 100 kvadrata, i on zadovoljan. I tako radim jos jednu njivu od 2ha, samo sto je ta zavucena u sumu pa se nemaju na sta zaliti.Sdf :, moj predlog , ako je zemlja dobra ili slodna , kad te nazove sledeci put vlasnik sto se neko zalio ,reci mu da si bas mislio da ga zoves da mu malo povecas zakup . Ako nije dobra , onda kako ti je reko cetojevic
E vidis kolega, sve ostale njive koje radim gdje su Srbi nemam problema. Cak ljudi dodju i prozbore koju pametnu sa mnom. Dok ovi pojedini Hrvati nece ni da pozdrave ako kazem dobar dan.Sta se cudis,pa mi Srbi u Srbiji nemamo nikakva prava a ti iz Brčkog da imaš.
Nije moja mehanizacioja moja je ova sa avatara rus i torpedo,inace traktori sa snimka su od ovog sto je sada uzeo zemlju u arendu.Kolega Đula ako je to vaša mehanizacija sa snimka, onda su mi neke stvari jasnije.
NH T6030Jel to NH 105 ?
Kao i zetva u paritetu.Samo mi to još fali.