Cena ARENDE u vasem mestu???

Kako rade hektarometri na sejalicama, kombajnima, koliko su pouzdani?

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Na točku je senzor koji meri pređeni put, a u postavke se ubacuje radni zahvat mašine. I onda uređaj računa pređenu površinu.
Preciznost - zavisi koliko se tačno unesu parametri točka, koliko tačno se održava radni zahvat (da li kosa ide na punu širinu, da li se useva po par redi i sl.).

Sta ce ti to kad je jednistavnije naci na internetu kolika je koja parcela . Ima masa sajtova ili aplikacija , a pogotovo ovde kod nas gdje jnije radjena komasacija je lako naci parcelu . Npr ACME PLANIMETER.

Ја сам те ствари са мерницима радио овако...Ангажујем мерника измери комшија се жали ја га само упутим на мерника који је мерио па нека са њим решава....А од мерника инсистирам скицу са мерама која је оверена у катастру,у ствари то је мој услов за мерење ако то не може да ми да тражим другог.

E neka je,i to je izmišljeno da bi se uzimala lova jel nema odakle,i opet po poljoprivredi.
Sad će početi kuknjava matorih penzića,e pa glasali ste jel nema za koga drugog.

U inđiji ima to već par godina, samo nije svima stizali, zavisi valjda od tipa ugovora... Dvoje ljudi od kojih uzimam zemlju u arendu su plaćali pa kad je istekao ugovor nismo produžavali, tako da sad ni jedna arenda mi nije u registru, samo vlasništvo...

U inđiji ima to već par godina, samo nije svima stizali, zavisi valjda od tipa ugovora... Dvoje ljudi od kojih uzimam zemlju u arendu su plaćali pa kad je istekao ugovor nismo produžavali, tako da sad ni jedna arenda mi nije u registru, samo vlasništvo...
To sam pitao sefa u poreskoj u Indjiji.Svi u kancelariji zinuli u mene i nemaju pojma

Nazad
Vrh