MOMOSARIC
Član
Ima li kod vas neko da radi na dio prinosa? Npr sestina, sedmina, petina kukuruza ili slično?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije po hektaru nego po jutru od 400-600 kilogramaKoliko zita po ha?
500 kg po 20 din.Dal to postoji jos negde?Recimo ja nemam ni jednu arendu gde je cena odredena u eurima nego sve placam u zitu. Zadnje tri godine sam placao po 20 dinara ali to je bila moja dobra volja jer sam smatrao da je mala cena zita
Ima kod nas na trecinu ,ali sve manje.Ima li kod vas neko da radi na dio prinosa? Npr sestina, sedmina, petina kukuruza ili slično?
Još ako si brao sa jednorednim...Nije mi problem kad oce da me prevare u setvi,a kad sam brao beracem pa se ukocim gledajuci nazad e tu mi nije bilo po volji
I to dva puta, meri kombajn i još ja aplikacijom. Moraš, gadija voli da slaže i ukrade više nego išta...Ovi iz Krcedina opasni.Mere njive
Zasto se ne zadrzava?Postoji kod nas ali veruj mi niko se ne zadrzava dugo kod nas
Jel to u ritu_?Zajebana zemlja .
I rit i gornje zemlje zbog slatineJel to u ritu_
Ja imam na sejalici, u par ari gresi (a mozda i ne). Parcela od 2ha poseje 1.99Kako rade hektarometri na sejalicama, kombajnima, koliko su pouzdani?
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока