Cena ARENDE u vasem mestu???

Verovatno dosta vas zna da radim poprilično usluga kombajniranja i prevoza. Najsmešnije mi je kad dođem kod nekog prvi put pa počne da mi se hvali kako je prošle godine imao npr 7300 kg kukuruza po jutru, 2800 kg suncokreta itd. Kad im ja vršem nikako da postignu te rekorde. Imao sam pacijenta pre dve godine, prijavio 107 jutara a imao 126 , kaže nešto se prešao u računici. Doduše imao sam jednog prijavio 20 jutara i kad smo mu uradili došao da plati, ja kažem imaš 17 jutara. Proverimo njivu po njivu i nađemo da mu je komšija sa kojim se graniči na tri njive odorao 2,75 kj. Izleteo iz kuće kao raketa, kaže ne pričaju 10 godina, sad ima da ga odrobija :haha: :haha: :haha:

Ja sam merio dok sam brao beračem.Obično kome sam izmerio njivu nikad me više nije zvao da mu berem. 😂 Valjda ja znam kolike su mi njive!Znaš kolike su ali ne znaš koliko su porasle pa moram da ti skrenem pažnju na to! 😂

Ovi iz Krcedina opasni.Mere njive😀
I to dva puta, meri kombajn i još ja aplikacijom. Moraš, gadija voli da slaže i ukrade više nego išta...
Što se sastava tiče, hoće tu da bude dosta problema. Moj bivši radnik i ja smo od 2010 godine sejali sastave od 55 cm četvorednom mašinom, navikli se tako i nije bilo problema do pre par godina, prvo počeo neki deda da se buni kako ne može da šparta normalno, on i zet sve isekoše zbog naših sastava a posle bio problem i sa šestorednim adapterom...

Nazad
Vrh