Cena ARENDE u vasem mestu???

Moj je utisak da ste sami sebi nabili cijene arende.malo bolja cijena u otkupu i odmah nudite više.mic po mic i sad je gotovo.Kod nas je inače ha 50e a ko traži više njegove njive stoje neobrađene.Sad će te reći jeftino a ovde njive 0,5 ha,brdo izlomljeno na 16 strana a zemlja 5 klase.

I onda može da plati drugom 300e te mu prosek izađe 250e, znam ja da ima po 200e samo se o tom ćuti a kad neko "plati" 300e o tom bruji celo selo, svima dajem isto i po dogovoru, rok isplate ispoštujem pa ko hoće hoće.

Mogu već da zamislim scenario na jesen oko državne zemlje i privatno isto ako sad bude malo rodilo i donekle ako bude imao neku cenu usev.::lose::

Samo da se nadovezem na ove sto su licitirali crkvene zemlje i drzavne po 350e k.j,sa sigurnoscu mogu da tvrdim da te izlicitirane parcele su vece nego sto se vodi u papirima. Kod nas su to radili dok ih nisu ljudi provalili. Vodi se parcela od 10ha a ima 15 ha. Tako da nemojte misliti da su ludi i da su preplatili,sve je to organizovana banda!

Ove godine će biti računice,najzad su dočekali koji plaćaju toliko...I ja kad bi izdavao moje tražio bi toliko a možda i više...:ppozdrav:

trazio bi i ja 400e. a dal bi placao toliko? mislim da je najrealnije bilo ono placanje u metrima psenice od 5 do 10 meteri po kj. i to posle zetve po ceni koja bude na otkupu zita. inace kod nas je od 150 do 250e po kj. i ima tendenciju da ce polako ici dole. verovatno zbog cena proizvoda.

Nazad
Vrh