Nova informacija.
U jednoj lokalnoj zadruzi vrše doplatu 20 para/kg za prošlogodišnju repu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bilo je reci da ce biti 50paraBranko je napisao(la):Nova informacija.
Dr.Gruja je napisao(la):Ispod 45 evra ne razmišljam o njoj a na 50 e. bi je možda i sejo.
istu informaciju sam i ja dobio kazu u petak ce se sve znati,sad ce taj petak!zcurcic je napisao(la):4 dinara najverovatnije cena sunokova u petak. danas sam bio u kovacici i popovic je rekao ne manje od 38 evra/t, a ne vise od 40 evra/t. cista racunica kaze 4 dinara/kg. spominjali su i dotaciju drzave od pola dinara, to jos nije sigurno.
Janko1 je napisao(la):Juče u Kovačici sam bio na ručku i sastanku! Cena repe će biti iymeđu 38 i 40 eu/tona . Trebao je i gospodin Kostić biti na sastanku ali nije stigao iz Finske!
Pa oni rade sa svim šećeranama tako da su na izvoru informacijamiroslav k je napisao(la):juce bilo predavanje kod nas i promoter syngente je reko da ce cena repe biti 40eu tona, e sad odakle mu informacija ko to zna,
Janko1 je napisao(la):Ja sam se predstavio!!! Pogledaj malo bojle!
Branko je napisao(la):Još ima da daju:
1. Besplatno seme.
2. Besplatna hemija za treman protiv pipe i cerkospore.
3. Besplatna finalna priprema za setvu.
4. Plaćen transport repe do prizme, ili šećerane (ako je blizu).
5. Cena repe vezana za evro.
6. Nezavisna kontrola kvaliteta repe uz obavezno prisustvo kooperanta.
7. Isplata repe u istom mesecu u kome se vadi.
8. Vađenje repe najkasnije do kraja oktobra meseca, bez prekidanja kampanje.