Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
GlasanjeDr.Gruja je napisao(la):Za sada anketa kaže da 71,4% proizvođača neće sejati repu, znači cena je još uvek mala.Dr.Gruja je napisao(la):Anketa kaže da 66,7% polj. proizvođača neće sejati repu i taj procenat na varira mnogo još od početka ankete.
iz tvojih usta u božje ušiMića967 je napisao(la):Ove godine će cena biti u rasponu od 40-45e/toni barem kod nas, biće
Videćemo nejesen ili nazimu koliko će bitiMića967 je napisao(la):Ove godine će cena biti u rasponu od 40-45e/toni barem kod nas, biće
Shodno tim mojim pretpostavkama ja sam udvostručio površine pod šeć. repom i nisam pogrešio.Biće
To im je bas ozbiljna kocka. Ako se nisu obezbedili od strane vlasti, obrace bostan. Treba dobro prouciti sta donosi ulazak komsija u EU. Njihova kvota je mislim kao nasa ili cak i veca. Mada, ko zna, mozda i jeste cilj da nase secerane ne ispunjavaju kvote za izvoz, i da vec sada namerno idu na smanjenje proizvodnje.Sledece godine nece sigurno biti ova cena repe,mislim da je zabalj izasao sa novom cenom od 40€/t za sledecu godinu
Ja bih možda sejao repu kada bi garantovana cena bila 55 evra/tona.