predsetveno djubrenje urea 160 kg 4400
??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
predsetveno djubrenje urea 160 kg 4400
mityoo je napisao(la):Da, ili od njive do šećerane.... Kad dođu kamioni do njive onda plate njima, pa ti nema šta da plaćaš, a kad ti vučeš repu onda plate tebi!Dr.Gruja je napisao(la):Kako prevoz plaća šećerana od njive do prizme A što se tiče troškova po kj. izračunaj koji su tvoji pa nam javi jesi li zadovoljan sa cenom repe.
Rekao sam ti da će te ubediti i da ćeš opet sejati.Dr.Gruja je napisao(la):Počeli su da zovu po kućama za setvu repe verovatno im fali a ono što imaju viška nisu radi da daju.
Branko je napisao(la):Kako si uspeo da izračunaš taj procenat?
North ARMY je napisao(la):Da to nije rezultat ankete ??
Zike vidićemo na kraju šta je bolje, i ove godine da smo znali da će kukuruz imati ovu cenu sigurno repu nebi sejali.zike je napisao(la):Mico pa najesen kada budes dobio te silne novce za repu valda ces nam dati u zajam lepse je meni da posejem umesto 20kj repe 20kj kuruza i sve lepo zavrsim na vreme i kad ja hocu a imacu vise nego od repe + imacu za sledecu godinu dobro pripremljeno zemljiste.jer cu imati na vreme uradjenu zimsku brazdu. i necu orati svoje u januaru.
Branko je napisao(la):Pogrešili su cifru.
Umesto 3 treba da stoji 5.