Case

Drugari jel ima neko MAXUMA 135... zanimaju me iskustva i problemi? Ima jedan na oglasima uljudno izgleda pa me zanima vredi li sta. Mozda ga je neko vec i gledao pa ako moze nesto da kaze?
 
Gde bih mogao kupiti ili menjati moje siroke tockove od Casea za uze?
Trenutno su 20.8r38 i napred 14.8r28.Hteo bi neku uzu kombinaciju za setvu i prskanje.
 
Pitanje za vlasnike Pume 155 , imam Pumu 155 ,2018 god ,sa nominalnih 158 ks, a na plocici na motoru pise da ima 134 kw ili 182 ks ,da li je moguce da ima toliku snagu motor ....naravne bez bosta !
 
Pitanje za vlasnike Pume 155 , imam Pumu 155 ,2018 god ,sa nominalnih 158 ks, a na plocici na motoru pise da ima 134 kw ili 182 ks ,da li je moguce da ima toliku snagu motor ....naravne bez bosta !
158 ks, a 182 ks je sa bustom, to ces primetiti u oranju kad joj bude tesko upali lampicu kw+ i pocne zvizdav zvuk;) to su poceli svi da pisu tu maksimalnu snagu, svi proizvodjaci, cist marketing
 
Bust je kad mu fali snage, računar mu maximalno da gorivo i zakrene krilca na turbini
Znači trenutno se desi!!! e sad koliko je dobro da je uvek u bust-u
Prvo iskustvo sa tim sam imao na AXION 850 imaš osećaj da uključi MLAZNI POGON!!!

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
 
Meni su rekli da bust funkcioniše SAMO pri upotrebi kardana, pričam o novom Štajeru ?
 
Boost se pali u transportu i radu sa kardanom. Mozda i pri koriscenju hidraulike za pokretanje hidromotora. U drugim slucajevima ne.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
 
I u transportu samo u 16+ brzinama.

Meni se desilo pre jedno 4-5 godina da je u oranju s vremena na vreme ukljucivao boost na kratko 1-2 min. Neverovatno koliko snage dobija u tim trenucima. Prebacivao sam u brzinu vecu i bilo mu je lakse nego bez boosta u manjoj brzini.
 
Kada se upali onaj zeleni znak +kw sa znakom motora to znači da mu je tada omogućeno da mu doda tu dodatnu snagu ako je potrebno(da li je i vama tako rečeno?)Takvo sam objašnjenje dobio od servisera.Kada sam u transportu,čim ubacim u 16.ili veću brzinu taj znak svetli.Ukljucivao mi se u tanjiranju ali nisam primetio da nesto drugačije radi motor.
 
Nazad
Vrh