Case

Drugari jel ima neko MAXUMA 135... zanimaju me iskustva i problemi? Ima jedan na oglasima uljudno izgleda pa me zanima vredi li sta. Mozda ga je neko vec i gledao pa ako moze nesto da kaze?

Gde bih mogao kupiti ili menjati moje siroke tockove od Casea za uze?
Trenutno su 20.8r38 i napred 14.8r28.Hteo bi neku uzu kombinaciju za setvu i prskanje.

Pitanje za vlasnike Pume 155 , imam Pumu 155 ,2018 god ,sa nominalnih 158 ks, a na plocici na motoru pise da ima 134 kw ili 182 ks ,da li je moguce da ima toliku snagu motor ....naravne bez bosta !

Pitanje za vlasnike Pume 155 , imam Pumu 155 ,2018 god ,sa nominalnih 158 ks, a na plocici na motoru pise da ima 134 kw ili 182 ks ,da li je moguce da ima toliku snagu motor ....naravne bez bosta !
158 ks, a 182 ks je sa bustom, to ces primetiti u oranju kad joj bude tesko upali lampicu kw+ i pocne zvizdav zvuk;) to su poceli svi da pisu tu maksimalnu snagu, svi proizvodjaci, cist marketing

Bust je kad mu fali snage, računar mu maximalno da gorivo i zakrene krilca na turbini
Znači trenutno se desi!!! e sad koliko je dobro da je uvek u bust-u
Prvo iskustvo sa tim sam imao na AXION 850 imaš osećaj da uključi MLAZNI POGON!!!

Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora

Boost se pali u transportu i radu sa kardanom. Mozda i pri koriscenju hidraulike za pokretanje hidromotora. U drugim slucajevima ne.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

I u transportu samo u 16+ brzinama.

Meni se desilo pre jedno 4-5 godina da je u oranju s vremena na vreme ukljucivao boost na kratko 1-2 min. Neverovatno koliko snage dobija u tim trenucima. Prebacivao sam u brzinu vecu i bilo mu je lakse nego bez boosta u manjoj brzini.

Kada se upali onaj zeleni znak +kw sa znakom motora to znači da mu je tada omogućeno da mu doda tu dodatnu snagu ako je potrebno(da li je i vama tako rečeno?)Takvo sam objašnjenje dobio od servisera.Kada sam u transportu,čim ubacim u 16.ili veću brzinu taj znak svetli.Ukljucivao mi se u tanjiranju ali nisam primetio da nesto drugačije radi motor.

Nazad
Vrh