Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rucica bliza vozacu ima 3 polozaja. U skroz gornjem polozaju ona dize hidrulik u transportni polozaj , to jest u skroz dignuto. U tom polozaju druga rucica gubi sve funkcije. Ovo koristis kad zavrsavas oranje i izlazis na kraj njive ili si u transportu sa nekim orudjem, a u ovom primeru sa plugom.
Srednja pozicija rucice do vozaca ukljucuje, ili da kazem, stvlja u funkciju i drugu rucicu koja je u predhodno bila van funkcije. Ovo je radni polozaj hidroulike za oranje i rucicom se steluje dubina, to jest pozicija zadnjih poluga. Koliko vidim obelezena je od 1 do 10.
Treci polozaj rucice do vozaca, ili skroz donji, potpuno iskljucuje hidroulik i sad su zadnje poluge skroz pustene pod uticajem sopstvene tezine i sile G. Ovaj polozaj se koristi kad se upotrebljava recimo setvospremac ili germinator koji ima tockove i rotore, iliti sopstveno nosenje. Ovaj polozaj bi mogli nazvati i plivajuci jer poluge imaju iskljucivo ulogu vuce dok je funkcija polozaja potpuno iskljucena.
jer to onaj od 95 konja?9-10 litara po jutru na nekih 25 do 27 cm oranja sa tri brazde zahvata 105cm, dok je ursus 904B trosio na istoj njivi i sa istim plugom i na toj dubini nekih 12 do 14l.
Tebi je tata kupio jednog i dosta ti je.jer to onaj od 95 konja?
i mi hocemo takvog da kupimo ide li 40kilometara brzo? kako su se pokazali tek sad citam u temi sta ste sve pisali
kad ja sa CASE JX95 sa trobrazni plugom prevrtac VARIO idem bez brige na put sa njim onda zamisli on kako ideMali Case je stvarno lep,ali isto tako mislim da je jako kratak,i ta sa trobraznim obrtacem cupka po asfaltu,mozda je namesten prvanstveno zbog prednjeg utovarivaca,verovatno je jako pregledan.
Samo sto mi se ne svidja sto je isti new holand,kabina je identicna kao sa nove T serije,blatobrani takodje samo je hauba druga,jeste da je to ista grupacija ali marka je marka.a mora i da kosta djavo ipo!